Survivor: Η απάντηση του Λιανού για τον κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης στη Μαριαλένα
Media

Survivor: Η απάντηση του Λιανού για τον κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης στη Μαριαλένα

Survivor: Χαμός έχει γίνει με τον κολιέ που έδωσε ο Σάκης Κατσούλης στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Τι απαντά ο Γιώργος Λιανός για το δώρο που έδωσε ο παίκτης στην πρώην του; Τι λέει για το εν λόγω σκηνικό;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα συναντήθηκαν μόνοι τους κι εκείνος της είχε ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη! Της έκανε ένα όμορφο δώρο που σίγουρα ούτε εκείνη το περίμενε… δώρο έναν κολιέ – κοχύλι το οποίο της το φόρεσε, εκείνη τον αγκάλιασε και… είδαν μαζί το ηλιοβασίλεμα! Σύμφωνα με τη Soulaglamorous, αλλά και πολλούς χρήστες του διαδικτύου το σκηνικό με το κολιέ ήταν στημένο, καθώς το ίδιο ακριβώς κολιέ φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor.

Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στα social media, ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera αφού ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Κάπου είχε πάρει το μάτι μου το μενταγιόν της Μαριαλένας. Έχω την εντύπωση, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, πως ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης είχε φτιάξει μια παρόμοια καρδιά στο πάρτι της ένωσης με αυτή που έδωσε ο Σάκης. Και εγώ στο twitter το είδα».

Και στη συνέχεια τόνισε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν διώχνει τα άτομα της παραγωγής λόγω των spoilers.

Τέλος, όσον αφορά την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Είναι οι τρεις παίκτες που ήρθαν από την πρώτη μέρα και είναι και οι δυο τελευταίοι διάσημοι. Ο Παππάς και ο Ασημακόπουλος».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved