Survivor: Δεν θα πιστεύεις τι συνδέει την Καρολίνα με τον Μπιθικώτση! Η αποκάλυψη on camera
Media

Survivor: Δεν θα πιστεύεις τι συνδέει την Καρολίνα με τον Μπιθικώτση! Η αποκάλυψη on camera

Survivor: Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (21-04) στην εκπομπή Το Πρωινό. Τι συνδέει τον τραγουδιστή με την Καρολίνα από το Survivor;

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκάλυψε πως έχει έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης.

«Βλέπω Survivor. Ξέρω την Καρολίνα από κοριτσάκι. Είμαστε σαν οικογένεια γιατί έχω βαφτίσει τον αδερφό της και το κορίτσι έχει μεγαλώσει στο σπίτι μας. Η Καρολίνα έχει αγωνισθεί πολύ στη ζωή της. Τα έχει καταφέρει και θα τα καταφέρει και εκεί. Η Καρολίνα κάποια στιγμή έχασε την ψυχραιμία της. Ο Αλέξης έχει κάνει το παιχνίδι τοξικό», είπε στην κάμερα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον λόγο που πλέον δεν έχει καμία σχέση με την αδερφή του.

«Τα κληρονομικά μας είναι ξεκάθαρα πλέον. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εμένα. Είχα κάνε κάποια στιγμή ένα εξώδικο. Δεν θα ήθελα κάποια στιγμή να δω τον εαυτό μου με την αδερφή μου στα δικαστήρια, δεν υπάρχει και λόγος. Δεν μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά ας μην μπούμε σε αυτά γιατί είναι στενάχωρα πράματα. Καταρχάς όταν κάποιος κάνει ένα αφιέρωμα, θα πρέπει να σε ρωτήσει, να δώσεις ή όχι την άδεια», αποκάλυψε.

Όσο για το γάμο του, ο οποίος έχει ακυρωθεί δυο φορές, είπε:

«Δύο φορές έχω ακυρώσει τον γάμο. Με την Ελένη είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Βλέπω τα νευράκια μου να χαλαρώνουν. Η Ελένη έχει μία κόρη αλλά είναι μαμά και στον γιο μου. Εγώ ήθελα να εξηγήσω στον κόσμο ότι θα παντρευτώ, όμως κάπου διέρρευσε και πήγε στο σχολείο του και ένα παιδάκι του λέει “ο μπαμπάς σου παντρεύεται;”. Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν παντρεύομαι”».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved