MasterChef: Η μαγειρική δοκιμασία υπό αντίξοες συνθήκες και οι φωνές που θα δημιουργήσουν νεύρα
Media

MasterChef: Η μαγειρική δοκιμασία υπό αντίξοες συνθήκες και οι φωνές που θα δημιουργήσουν νεύρα

MasterChef: Το μαγειρικό ταξίδι στην κουζίνα του MasterChef 5, έφτασε στο τέλος του για τη Μαρία Λαζαρίδου, πριν προλάβει να εκπληρώσει έναν από τους στόχους της στον διαγωνισμό, παίρνοντας την αρχηγία.

Η ώρα για την πιο γνωστή ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 έφτασε!

Ο τοίχος, που όλοι περιμέναν με αγωνία, ίσως βοηθήσει κάποιους να κάνουν τα δικά τους σχέδια πραγματικότητα.

Ο Διονύσης Σαρακίνης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, έχει στη διάθεση του πλεονεκτήματα για τη διαμόρφωση της μπλε και της κόκκινης ομάδα. Θα κάνει άραγε μεγάλες ανατροπές;

Η σημερινή ομαδική φαίνεται να είναι κομμένη και ραμμένη για κάποια από τα μέλη των δύο ομάδων. Όσοι γνωρίζονται αρκετά καλά μαγειρικά, μέσα από τις δοκιμασίες που έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό, ίσως καταφέρουν να επικοινωνήσουν, αρκεί όμως η φωνή τους να είναι αρκετά “δυνατή”.

Αυτή η ιδιαίτερη ομαδική έχει άλλωστε βασικό ζητούμενο τη μετ’ εμποδίων επικοινωνία. Η φωνή και η επιβλητικότητα, άλλους τους βοηθά και σε άλλους λειτουργεί ανασταλτικά στην επικοινωνία τους, όπως οι παρεμβολές σε ασύρματο.

Αυτή η δοκιμασία απαιτεί γερά νεύρα, υπομονή και υπακοή στις οδηγίες των αρχηγών. Οι υποψήφιοι, που θα αντέξουν να δουλέψουν υπό αντίξοες, για μια κουζίνα, συνθήκες, θα βρεθούν στην ομάδα με πιάτα που μοιάζουν μεταξύ τους και ακολούθησαν την ίδια γραμμή κατά τη δημιουργία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved