Elif: Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει
Media

Elif: Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει

Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου, στη σειρά του Star, Elif;

Στο νέο επεισόδιο της Elif, ο Γιουνούς και η ομάδα του είναι στην έπαυλη για τη φωτογράφιση και η Σουρεγιά τους παρακολουθεί. Ο Γιουνούς έχει μια διαφωνία με το φωτογράφο και του μιλάει σκληρά και ο Κερέμ επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει.

Η Σουρεγιά τον θαυμάζει για τον τρόπο, που χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις. Η φωτογράφιση ξεκινάει αλλά ο Γιουνούς δεν ηρεμεί και ο φωτογράφος παραιτείται. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη γιατί ο χρόνος τους πιέζει να έχουν άμεσα αποτέλεσμα.

Η Μπιρτσέ προσπαθεί να βρει λύση αλλά δεν τα καταφέρνει και η Σουρεγιά τους προτείνει να κάνει εκείνη τη φωτογράφιση, καθώς έχει πάρει μαθήματα φωτογραφίας. Η πρότασή τους ξαφνιάζει τον Κερέμ και τον Γιουνούς αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δίνουν αυτή την ευκαιρία στη Σουρεγιά και εκείνη κάνει υπέροχη δουλειά.

Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και η Μπιρτσέ ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα. Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει. Η Λεμάν της μιλάει για το γιο της τον Σαφάκ και για την επιθυμία της να τον δει παντρεμένο με μια κατάλληλη γυναίκα.

Η Ματσιντέ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για την προσπάθειά της και της λέει πως θα ήθελε να βρει έναν τρόπο ώστε να μείνει για πάντα στην έπαυλη μαζί τους. Ο Κερέμ ακούει τα λόγια της μητέρας του και συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην κοντινή πόλη, την οποία θυμήθηκε η Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved