Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο παπαγάλος του κυρ Νίκου αναστατώνει τη γειτονιά
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο παπαγάλος του κυρ Νίκου αναστατώνει τη γειτονιά

Τα καλύτερά μας χρόνια:  Η άφιξη ενός νεογέννητου μωρού στο σπίτι των Αντωνόπουλων προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις: ενεργοποιείται το μητρικό ένστικτο της Μαίρης, το άγχος του Στέλιου και το αίσθημα απόρριψης του Άγγελου.

Ο Αντώνης προσπαθεί να προσαρμοσθεί στις νέες συνθήκες του στρατού. Στο μεταξύ, ο κυρ Νίκος αγοράζει έναν κόκκινο παπαγάλο, που αποκαλύπτει ένα… μυστικό και αναστατώνει τη γειτονιά, στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, στις 22:00.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Στο νέο επεισόδιο η άφιξη ενός νεογέννητου μωρού στο σπίτι των Αντωνόπουλων προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις: ενεργοποιείται το μητρικό ένστικτο της Μαίρης, το άγχος του Στέλιου και το αίσθημα απόρριψης του Άγγελου.

Παράλληλα, όλη η γειτονιά αναστατώνεται και ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το μωρό, ενώ ο Άγγελος νιώθει τη θέση του στο σπίτι να απειλείται. Η άρνηση του παπα-Θόδωρα και του κυρ Νίκου να υιοθετήσουν τον Άγγελο κάνουν τον μικρό να καταφύγει σε αγγελία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved