Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Οι πελάτες της Miranda την αναγνωρίζουν από το βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα και γράφουν πολλά σχόλια που αποκαλύπτουν το παρελθόν της. 

Εκείνη νιώθει πολύ άσχημα και δεν αφήνει κανέναν να την πλησιάσει. Μόνο ο Federico την παρηγορεί λέγοντάς της να μην νοιάζεται τι σκέφτονται οι άλλοι ούτε ο πατέρας του και ότι θέλει να είναι δίπλα της και να τη φροντίζει.

Οι αδελφές αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Η Flor υποστηρίζει τη Miranda γιατί ανησυχεί πολύ για αυτήν. Η Lucia και η Virginia δεν μπορούν να βοηθήσουν αφού σκέφτονται μόνο την επίδραση που θα έχει το γεγονός στο ξενοδοχείο. Η Carla ανησυχεί και για αυτό, αλλά παράλληλα στεναχωριέται και για τη Miranda.

Ένας δημοσιογράφος εξαπατά τον Leon για να πάρει πληροφορίες για τις αδελφές, αλλά ο Lucho τον πιάνει, ενώ η Carla διαγράφει την ηχογράφηση από το τηλέφωνο του δημοσιογράφου και είναι ευγνώμων στον Lucho.

Η Muñeca καλεί τη Virginia επειδή δεν μπορεί μπει στο διαμέρισμά της. Η Virginia φτάνει και ανακαλύπτει ότι ο Ignacio δεν ανοίγει την πόρτα .Όταν καταφέρνει να βρει το κλειδί της και μπαίνουν μέσα βλέπουν τον Ignacio αναίσθητο στο πάτωμα.

Ο Ignacio μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Virginia είναι δίπλα του. Η Muñeca πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Ignacio. Η Virginia ενημερώνει τον Javo για την κατάσταση και εκείνος φτάνει αμέσως στο νοσοκομείο για να τη δει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved