House of Fame: Εκτός εαυτού ο Γιώργος με την Μαριάννα: «Κόψε το υφάκι, το ειρωνικό»
Media

House of Fame: Εκτός εαυτού ο Γιώργος με την Μαριάννα: «Κόψε το υφάκι, το ειρωνικό»

House of Fame: Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης (21/4) στην μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ.

Όλοι οι παίκτες προετοιμάζονταν πυρετωδώς για να είναι έτοιμοι στο live concert της Παρασκευής, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό on stage.

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν έπαψαν ούτε από το σημερινό επεισόδιο του House of Fame.

Αυτή τη φορά μια ένταση που κατέληξε σε καβγάς προκλήθηκε μεταξύ του Γιώργου και της Μαριάννας. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνονται στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας.

Ο Γιώργος παραπονέθηκε on air πως μόνος του κάνει όλες τις δουλειές και απευθυνόμενος στην Μαριάννα είπε: «Α, Μαριάννα και κάτι τελευταίο. Εγώ δεν θέλω ύφος γιατί ασυλία έχεις αυτή την εβδομάδα… Μην μου λες “συγγνώμη”, είσαι πολύ μικρή. Θα πλένεις αλλιώς θα σου ρίχνω ψήφους μέχρι να φύγεις για την καθαριότητα. Κόψε το υφάκι το ειρωνικό. Χαλάρωσε, έχεις πάρει πολύ αέρα. Κι αυτά τα κλάματα τα κάνεις, όταν σε παίρνει. Κάνε μας τη χάρη τώρα θα μας κάνει μάθημα η Μαριάννα τώρα».

Με την Μαριάννα σε έντονο ύφος να του απαντάει: «Καλά σοβαρολογείς, έχεις πάθει κάτι με την συμπεριφορά σου τελευταία και έχεις αυτό το ύφος».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved