Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10-5!
Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10-5!

Survivor: Στο τελευταίο τους αγώνισμα με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας για αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκαν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στα τελευταία δύο αγωνίσματα για την ασυλία είδαμε να χάνει η κόκκινη ομάδα και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες σε έναν νέο στίβο μάχης και τους έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει εκτός αγωνίσματος μετά το πόρισμα των γιατρών της παραγωγής.

Πέρα από το έπαθλο επικοινωνίας οι νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να απολαύσει 2 σάντουιτς με πατάτες τηγανητές και κέτσαπ, συνοδευμένα από αφέψημα cola με μηδέν θερμίδες.

Σήμερα οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ακόμα έναν απαιτητικό και δύσκολο στίβο μάχης για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία έχουν να τα δουν για περισσότερο από 3.5 μήνες.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για κωλοτπούμπα του Τριαντάφυλλου και εξομολογήθηκε πως ο τραγουδιστής νιώθει αδύναμος επειδή βγήκε στο... ντάκο με δυο δυνατούς παίκτες και φοβήθηκε ότι θα χάσει.

Το αγώνισμα ξεκίνησε και οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν αγώνα που απαιτούσε συγκέντρωση και για άλλη μια φορά καλό στόχο!

Μπλε ή Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν στο σημερινό αγώνισμα και να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved