Pop Up: Η απουσία από την τηλεοπτική παρέα και η on aιr ανακοίνωση της Ηλιάνας
Media

Pop Up: Η απουσία από την τηλεοπτική παρέα και η on aιr ανακοίνωση της Ηλιάνας

Pop Up: Αλλαγές στη μεσημεριανή παρέα του Alpha - Η απουσία από το πλευρό της παρουσιάστριας και η αντικαταστάτρια...

H Ηλιάνα δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Alpha, μαζί με όλα τα Pop UP And Down θέματα της επικαιρότητας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Απριλίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε κανονικά στο πόστο της, δίνοντας μάλιστα εξηγήσεις για τις αλλαγές στο τραπέζι της εκπομπής. Η Φωτεινή Πετρογιάννη βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού αέρα με τη δημοσιογράφο, Νανά Ηλιοπούλου να παίρνει τη θέση της στο πλατό.

Όσο για τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την απουσία της, περισσότερα αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αμέσως μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής...

«Καλησπέρα τι κάνετε, έχουμε πολύ χαρά σήμερα 3 Μαΐου θα πάμε τις βολτίτσες μας με προσοχή παρακαλώ… Κάναμε κάποια αστεία πριν την εκπομπή με την Νανά, καθώς η Φωτεινή μας λείπει πάλι σήμερα και της λέγαμε δεν θα πω τι ακριβώς, Φωτεινή έχεις περάσει κάτι στο πρόσωπο σου; Να της στείλουμε τα περαστικά μας πραγματικά, η Φωτεινούλα μας δεν θα είναι εδώ ούτε και σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν έχει κορονοϊό, έχει κάτι ελαφρύ είναι περαστικό και περιμένουμε να γυρίσει πίσω το κορίτσι μας», είπε η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved