Survivor: Πόσο ευνόησε τον Αλέξη Παππά το παιχνίδι; Η αμοιβή του και οι επαγγελματικές προτάσεις!
Media

Survivor: Πόσο ευνόησε τον Αλέξη Παππά το παιχνίδι; Η αμοιβή του και οι επαγγελματικές προτάσεις!

Survivor: Η πρόσφατη αποχώρηση του Αλέξη Παππά προκάλεσε έναν μικρό... χαμό στα social media καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που τον ήθελαν εκτός παιχνιδιού. 

Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός ηθοποιός είχε ανοίξει πολλά "μέτωπα" μέσα στο παιχνίδι και είχε έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με πολλούς συμπαίκτες του.

Παρά το γεγονός ότι προκαλούσε πολύ συχνά εντάσεις, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για παραπάνω από τέσσερις μήνες, αποδεικνύοντας πρώτα από όλα στον εαυτό του πώς είναι ένας αληθινός survivor.

Όλο αυτό το διάστημα φυσικά "έτρεχε" και ο μισθός που συμφώνησε να παίρνει για κάθε βδομάδα παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης. Αν λάβουμε υπόψιν μας όλα αυτά που έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τις αμοιβές των επωνύμων παικτών του παιχνιδιού και θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο Αλέξης Παππάς είχε κάνει συμφωνία για 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τότε αρκεί μόνο μία απλή πράξη πολλαπλασιασμού για να μάθει κανείς πόσα χρήματα έχει πλέον στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα μάλιστα με σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή Το πρωινό πριν από λίγες μέρες, ο Αλέξης Παππάς επιστρέφει στην Ελλάδα πλουσιότερος κατά 85.000 ευρώ.

Βέβαια είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πώς τα παραπάνω πόσα που έχουν ακουστεί είναι υπερβολικά και πως καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, σίγουρα ο Αλέξης Παππάς, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, βρήκε στο τραπεζικό του λογαριασμό ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο για τα έξοδά του το επόμενο διάστημα, ειδικά τώρα μέσω πανδημίας ο χώρος των καλλιτεχνών πλήττεται όσο κανένας άλλος.

Ο ίδιος πάντως, έχει ήδη... στρωμένο έδαφος επαγγελματικά αφού σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στο Πρωινό του ANT1 ο Αλέξης Παππάς έχει δεχθεί μία πολύ καλή πρόταση.

«Στον ΣΚΑΙ ετοιμάζουν την επόμενη σεζόν μια καινούργια καθημερινή σειρά η οποία έρχεται από την Πορτογαλία και το σενάριο θα είναι διασκευή και σε αυτή τη σειρά μάλιστα το σενάριο θα επιμεληθεί η Ντέλα Φώσκολου. Έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην Ελληνική μυθοπλασία. Στη σειρά αυτή και για τον ρόλο του ... κακού σκέφτηκαν να προτείνουν τον Αλέξη Παππά. Το ραντεβού αυτό για τη νέα σειρά θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα» ακούστηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

Όσο για το ενδεχόμενο να δούμε τον Αλέξη Παππά στο Bachelor...

«Αυτά που ακούστηκαν για το Bachelor δεν έχουν καμιά σχέση διότι ο Αλέξης Παππάς δεσμεύεται με εξάμηνη σύμβαση με την Αντζούν μίντια και χωρίς την άδεια της εταιρίας, δεν μπορεί να κάνει καμία επαγγελματική κίνηση», ανέφεραν στο Πρωινό του ANT1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved