Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η επιστροφή της Πάολας φέρνει σοκ για τον Παναγή και την Κατερίνα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η επιστροφή της Πάολας φέρνει σοκ για τον Παναγή και την Κατερίνα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Όλα διαπλέκονται ανατρεπτικά στα νέo επεισόδιo της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 που θα παρακολουθήσετε απόψε. 

Ο Χαραλάμπης μαθαίνει ότι η πηγή πλούτου του Βαγγέλα ήταν τελικά οι τρούφες και όχι η αρχαιοκαπηλία, κάτι που κλονίζει τη σχέση του με τον Μένιο, επειδή του έκρυβε την αλήθεια. Ο Τζώρτζης αρνείται να δεχτεί τη σχέση της μητέρας του με τον Μένιο, που την έχει παρασύρει σε λαϊκά μονοπάτια…

Ο Μένιος, ο Χαραλάμπης και ο Παναγής «μπαλώνουν» μ’ ένα γρήγορο ψέμα την εγκατάλειψη του Παρασκευά στη Φιλιώ, όμως η αλήθεια δεν αργεί να μαθευτεί.

Η Μάρμω καταγγέλλει τον Γιάγκο στον Κανέλλο για την κλοπή των χρημάτων από το Τμήμα και ο Κανέλλος λίγο μετά τον συλλαμβάνει και γίνεται ήρωας του χωριού.

Το μαγαζί της Κικής ξανανοίγει με τη βοήθεια της Βαρβάρας, που είναι πλέον συνιδιοκτήτρια, την ίδια στιγμή που η Φιλιώ καλεί τον δικηγόρο και προχωρά άμεσα στη διαδικασία του διαζυγίου.

Η Μυρτώ καταφεύγει ξανά στη βοήθεια του Ηλία, έχοντας ένα νέο σχέδιο για να μάθουν το μυστικό των χωραφιών. Στο μεταξύ, η επιστροφή της Πάολας στο σπίτι ύστερα από απουσία ωρών φέρνει κι ένα σοκ για τον Παναγή και την Κατερίνα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Ο μαφιόζος από το παρελθόν του Παρασκευά, που έχει εισβάλει στο σπίτι του, ακινητοποιεί τον Μένιο, τη Φιλιώ και τη Μυρτώ, αλλά τελικά καταφέρνουν και τον βγάζουν νοκάουτ. Η φιλία του Σίμου και του Κανέλλου δοκιμάζεται, παρότι τελικά ο Κανέλλος δεν θα περάσει χειροπέδες στον κολλητό του.

Ο Τζώρτζης αρνείται να δεχτεί τη σχέση της μητέρας του με τον Μένιο, που την έχει παρασύρει σε λαϊκά μονοπάτια.

Ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ, στον Παναγή και στον Χαραλάμπη πού πραγματικά βρίσκεται ο Παρασκευάς. Η Κική, μετά το πρόστιμο, αναγκάζεται να κάνει συνέταιρο τη Βαρβάρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved