The 2night show: Δεν θα πιστεύεις τι συγγένεια έχει η Ιωάννα Μπέλλα με την Λεκάκη και τον Καραμίχο
Media

The 2night show: Δεν θα πιστεύεις τι συγγένεια έχει η Ιωάννα Μπέλλα με την Λεκάκη και τον Καραμίχο

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Μπέλλα.

Το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε στην καριέρα της στο Ντουμπάι, στον λόγο που το περασμένο καλοκαίρι έχασε 10 κιλά ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε τη συγγενική σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και το Γιώργο Καραμίχο!

Τι συνδέει το μοντέλο με τους δυο ηθοποιούς;

«Είστε και καλλιτεχνική οικογένεια, να πούμε στον κόσμο. Να Λεκάκη, να Καραμίχος», είπε ο παρουσιαστής με την Ιωάννα Μπέλλα να αποκαλύπτει: «Είμαι ανιψιά της Μαρίας Λεκάκη και του Γιώργου Καραμίχου. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου και τους λατρεύει και τους δυο», είπε αρχικά και εξήγησε:

«Δεν το ξέρει ο κόσμος για το λέω. Και η Μαρία και ο Γιώργος είναι δυο πάρα πολύ καλά και επιτυχημένα παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε οικογένεια και τους θαυμάζω πάρα πολύ. Από μικρή τους θαύμαζα. Μιλάω πολύ με τους γονείς του Γιώργου αλλά και με τους γονείς του. Η Μαρία είναι πρώτη ξαδέρφη με τη μαμά και με τον Γιώργο είναι δεύτερα ξαδέρφια», είπε και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε ζητήσει συμβουλές από την ηθοποιό.

«Τη Μαρία την πήρα πριν από τρία χρόνια που ήμουν στα ξεκινήματά μου και δεν είχα βγει καθόλου στην τηλεόραση και την είχα ρωτήσει διάφορα πράγματα. Και με συμβούλεψε, μου είπε πέντε πράγματα και την άκουσα», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved