Survivor: Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του - Τι ζήτησε να μάθει
Media

Survivor: Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του - Τι ζήτησε να μάθει

O Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το survivor την Τετάρτη 21 Απριλίου και σήμερα (23-04) μάθαμε ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε και τι ζήτησε να μάθει!  

Ο ηθοποιός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Η εκπομπή Το Πρωινό μίλησε με τον δικηγόρο του Αλέξη Παππά, Στέλιο Σούρλα μιας και εκείνος ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε με βίντεο κλήση με τον ηθοποιό και μετέφερε on air τα πρώτα λόγια του!

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Σούρλας είπε: «Μου έκανε βίντεο κλήση χθες και μιλήσαμε, τα πρώτα λόγια με ρώτησε για τους γονείς του να μάθει αν είναι καλά και μου ζήτησε να τους μεταφέρω ότι είναι καλά. Με ρώτησε τι επικρατεί έξω και επίσης μου ζήτησε όταν θα έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε πολλά. Φυσικά και του μετέφερα ότι επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα για εκείνον, δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν σκεπτικός και χαμογέλασε. Όταν θα βγει θα δώσει όλες τις απαντήσεις και όλες τις εξηγήσεις. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε αγωγές όπως είχαμε πει, θα τα συζητήσουμε όταν έρθει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό και όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του ηθοποιού που είναι ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved