Media

Η Φάρμα: Το γράμμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου που συγκίνησε τους παίκτες!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και οι παίκτες "λύγισαν" με το γράμμα του.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το προηγούμενο Σάββατο (17/4) από την Φάρμα.

Όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί αφήνει ένα γράμμα σε όλους τους συμπαίκτες τους. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, συγκίνησε τους πάντες με τα όσα έγραφε. Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Φάρμας.

"Λύγισαν" οι καλοί του φίλοι, Στράτος Τζώρτζογλου, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Μιχαλοπούλόυ με τα όσα άκουσαν να λέει ο ηθοποιός διά στόματος του Σάκη Τανιμανίδη.

Το γράμμα έγραφε: "Αγαπημένοι μου συναγωνιστές, συνάνθρωποι… Θα αναφερθώ σε έναν έναν ξεχωριστά. Σας παρακαλώ να είστε ήρεμοι, δίκαιοι και όμορφοι. Στράτο μου αγαπημένε, ευλογημένε μου άνθρωπε, εύχομαι η αγιότητα σου να είναι πάντα καλά. Να χαίρεσαι το Σοφάκι σου και τον λατρεμένο γιο σου, Αλκιβιάδη. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ… Μαρία Μιχαλοπούλου, αγαπημένο μου παιδί είμαι περήφανο για σένα. Θα μου λείψεις πολύ. Έχω δώσει εντολή να σε προσέχουν. Μπορεί να λείπω αλλά είμαι δίπλα σου…".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved