ΜasterChef: Τα επικά σχόλια των κριτών για τις… φωνές του Νίκου και του Παναγιώτη
Media

ΜasterChef: Τα επικά σχόλια των κριτών για τις… φωνές του Νίκου και του Παναγιώτη

ΜasterChef: Δεν είναι εκεί μόνο για κρίνουν αφού τα εύστοχα σχόλια των κριτών πολλές φορές δημιουργούν μια εύθυμη ατμόσφαιρα την ώρα που οι παίκτες «καίγονται» για τις βαθμολογίες.

Αυτό συνέβη και απόψε (23-04) αφού οι κριτές δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις… φωνές στην προηγούμενη δοκιμασία!

Η προηγούμενη ομαδική φάνηκε να είναι κομμένη και ραμμένη για κάποια από τα μέλη των δύο ομάδων.

Όσοι γνωρίζονται αρκετά καλά μαγειρικά, μέσα από τις δοκιμασίες που έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό, ίσως κατάφεραν να επικοινωνήσουν, με τη “δυνατή” φωνή τους.

Αυτή η ιδιαίτερη ομαδική είχε άλλωστε βασικό ζητούμενο τη μετ’ εμποδίων επικοινωνία.

Η φωνή και η επιβλητικότητα, άλλους τους βοήθησε και σε άλλους λειτούργησε ανασταλτικά στην επικοινωνία τους, όπως οι παρεμβολές σε ασύρματο. Παναγιώτης και Νίκος τα έδωσαν όλα και οι κριτές θέλησαν να το σχολιάσουν.

Ο Παναγιώτης μάλιστα μετά τις φωνές του Νίκου πήρε φόρα και δεν σταματούσε, με αποτέλεσμα αυτό κάποιους να τους εκνευρίσει.

Το αποτέλεσμα πάντως σε συνδυασμό με τα επικά σχόλια των κριτών έφερε γέλια στο πλατό.

Δες τι τους είπαν οι κριτές στο βίντεο που ακολουθεί

Η ψύχραιμη κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, βάζει τα πράγματα σε μια σειρά, μετά τη φασαριόζικη ομαδική δοκιμασία, αν και κατά την άποψη κάποιων, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη για μία από τις δύο ομάδες. Κύριο ζητούμενο της συγκεκριμένης ομαδικής είναι η ομοιομορφία σε εμφάνιση αλλά και η γεύση των πιάτων. Φτάνουν όμως μόνο αυτά ώστε να κερδίσουν τη “μάχη” του τοίχου;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved