Media

Η Φάρμα: Επική ατάκα Τζώρτζογλου σε Ντούπη για Κυριακή: «Μη δαγκώνεις τη λαμαρίνα»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: O Ντούπης και η Κυριακή Κατσογρεσάκη δείχνουν να έχουν έρθει πολύ… κοντά, και στο σημερινό επεισόδιο τα "πειράγματα" και οι ατάκες είχαν την τιμητική τους!

Η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν ποτέ δεν έχει κρύψει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για εκείνην.

Σήμερα παρακολουθήσαμε τον Ντούπη να "πειράζει" την Κυριακή Κατσογρεσάκη την ώρα που έκαναν τις απαιτούμενες εργασίες για να κερδίσουν το έπαθλο της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλο από ένα ψυγείο, γεμάτο με τρόφιμα.

Για πράξεις μίλησε η Κυριακή και όχι για λόγια, κοιτάζοντας τον Ντούπη, λέγοντας του "Look at me", με εκείνον να της απαντάει "Ψοφάς για τέτοια". Τα "πειράγματα" έδιδαν και έπαιρναν μεταξύ τους.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου τους διέκοψε και φώναξε προς το μέρος του τον Ντούπη και του είπε χαρακτηριστικά: "Ποτέ δεν τα βάζουμε με γυναίκες. Ποιος είναι ο πιο δυνατός Θεός, η Αφροδίτη ή ο Δίας; Η Αφροδίτη τους έπαιζε μπάλα όλους. Μην δαγκώνεις την λαμαρίνα".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved