Media

Καλύτερα δε γίνεται: Η επανεμφάνιση της Μπαλανίκα και η αποκάλυψη για τον ρόλο της «Σάσας»

Gossip-tv Team

Καλύτερα δε γίνεται: Είχαμε αρκετό καιρό να τη δούμε τηλεοπτικά! Η Κατιάνα Μπαλανίκα καλεσμένη στον Alpha - Οι αποκαλύψεις για τη θρυλική σειρά του Mega...

Μετρά στο βιογραφικό της αρκετές επιτυχίες με τηλεοπτικούς ρόλους που έγραψαν ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση. Η Κατιάνα Μπαλανίκα τα τελευταία χρόνια απέχει από τη μικρή οθόνη. Το μεσημέρι του Σαββάτου η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η Κατάνα Μπαλανίκα μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο της ως "Σάσα" στην αξέχαστη σειρά, Dolce Vita.

Η ίδια μάλιστα πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την αρχική ιδέα που είχε ο Ρήγας γύρω από το σενάριο, αλλά και την παρέμβασή της που ανέτρεψε την υπόθεση της σειράς και τη σχέση του Αντώνη και της Χριστίνας.

«Έπαιξα τον ρόλο σαν άντρας. Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε “3 η ώρα σχολάει η οικοδομή”. Έβαλα στον νου μου έναν άντρα. Είπα θα είναι πάντα ντυμένη κλασάτη, δεν θα έχει ποτέ γκόμενο. Κάποια στιγμή ο Ρήγας ήθελε να με βάλει να κάνω κάτι με τον “Αντώνη”. Του είπα ότι αν γίνει αυτό θα τελειώσει το σήριαλ. Με έβαλε μια μικρή σκηνή για δείγμα και τελείωσε. Του είπα ότι αν θες να την τελειώσεις κάνε το , αλλά θα φύγει. Η “Σάσα” μπορεί να ήταν ότι ήταν, αλλά αυτό δεν θα το έκανε στη φίλη της», ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved