Media

Σοφία Μανωλάκου: Η αποκάλυψη για την Έξαψη και… τη συνεργασία της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Gossip-tv Team

H Σοφία Μανωλάκου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη σειρά του Mega, Έξαψη, που πρωταγωνιστεί, για τη συνεργασία που είχε πριν από χρόνια με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Καλημερούδια» και αποκάλυψε ένα φλερτ που της είχε δεχθεί στα διόδια!

Η Σοφία τόνισε για την Έξαψη: «Ακόμη δεν έχουμε ενημέρωση για να πάμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει»!

Και για Την εκπομπή, που συμμετείχε πριν χρόνια, ανέφερε: «Είχα συνεργαστεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ήμασταν μια πολύ ωραία παρέα στα “Καλημερούδια”. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με άλλη παρέα».

Όσον αφορά το πρωτότυπο φλερτ που έχει δεχτεί είπε: «Ήμουν στην Κηφισίας και έστριψα για να μπω στην Αττική Οδό. Είχα δίπλα μου έναν που κόρναρε με το αυτοκίνητο και έλεγε “Σε βλέπω, σε βλέπω”. Μπαίνοντας στην Αττική Οδό με προσπέρασε και μπήκε μπροστά μου και μου πλήρωσε τα διόδια».

Και για τον αγαπημένο της Σπύρο Σπαντίδα είπε: «Είμαστε 12 χρόνια μαζί και ζούμε σαν παντρεμένοι. Ένα παιδί ίσως άλλαζε τη ζωή μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved