Αγγελική: Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ο Στέφανος θα μάθει βίαια τα γεγονότα»
Media

Αγγελική: Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ο Στέφανος θα μάθει βίαια τα γεγονότα»

Μπορεί ένας μεγάλος έρωτας να «εξαερώσει» την επιθυμία για εκδίκηση; Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος, όταν μάθει την αλήθεια για την Αγγελική;

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τον ρόλο του, για τις εξελίξεις στην «Αγγελική», αλλά και για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

-Ο Στέφανος αγνοεί τα γεγονότα...

«Και τα μαθαίνει βίαια».

-Άνθρωπος με αξίες και ιδανικά;

«Χαρακτήρας που αγαπά τους ανθρώπους και τις ωραίες αξίες. Την οικογένεια. Τα ψέματα είναι λέξη-ταμπού για εκείνον. Είναι σπάνιας μορφής άνθρωπος. Αγνός. Αγαπάει την αγάπη».

-Αγγελικό το πρόσωπο της Αγγελικής;

«Αυτό το ζευγάρι δεν έσμιξε από το σεξουαλικό πάθος και την ερωτική διάθεση. Η χημεία τους στηρίχτηκε πάνω στην ηρεμία που προκαλούσε ο ένας στον άλλο. Όσο για την Αγγελική, έπειτα απ’ όσα έχουν συμβεί στη ζωή της και εφόσον διαπίστωσε ότι ο Στέφανος δεν ήταν στο κουαρτέτο των βιαστών και επειδή βλέπει τη σχέση που έχει με τη μικρή, αισθάνεται επίσης ασφάλεια. Θέλει να ξαναχτίσει τη ζωή της».

-Θα γίνει γάμος;

«Στην πρόταση η Αγγελική απαντά "ναι”. Αντελεστείτο μυστήριο, είναι άγνωστο».

-Η Δανάη είναι καρπός μιας μεγάλης σχέσης;

«Με τη Μαρία, που έχει φύγει από τη ζωή, την υιοθέτησαν. Είναι η θύμηση αυτής της πολύ όμορφης σχέσης. Βλέποντας ενστικτωδώς και τη σχέση που έχει η Δανάη με τη βιολογική της μητέρα, παίρνει δύναμη».

-Σύμπτωση το θέμα της σειράς με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου;

«Ήταν επίπονο και βίαιο. Για μας, που είμαστε μια μεγάλη οικογένεια -οι ηθοποιοί στην Αθήνα τουλάχιστον-, ήταν πολύ κοντινά τα πρόσωπα. Συναισθήματα ανάμικτα, φόβος, θυμός, εκδίκηση. Ήταν ένας Φεβρουάριος δύσκολος και για μας στο γύρισμα, καθώς είχαμε να παίξουμε με το ίδιο γεγονός», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved