Media

Η Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός! Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης;

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Άλλη μία εβδομάδα δυνατών συγκινήσεων και ανατροπών για τους παίκτες της τηλεοπτικής φάρμας. 

Την 8η εβδομάδα οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, συμμαχίες, αλλά και κόντρες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές …

Για κάποιους από τους παίκτες, η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, παρ' όλο που είχε κερδίσει στη μονομαχία αποχώρησης τη Μαρία Μιχαλοπούλου λειτούργησε ως μεγάλο πλήγμα με την ίδια τη Μαρία να δείχνει φανερά στενοχωρημένη με μία τέτοια εξέλιξη.

Στον απόηχο αυτής της αποχώρησης, ο προβληματισμός των παικτών ήταν μεγάλος, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να δείχνει πως θέλει να κατευθύνει τους συμπαίκτες του ώστε να ψηφίσουν για αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου με την προϋπόθεση ότι η Ειρήνη είχε επιλέξει άντρα για υποψήφιο αρχηγό.

Όπως διαπιστώσαμε στην προβολή του επεισοδίου, η Ειρήνη Κολιδά είχε κάνει την επιλογή της και αναλόγως έπρεπε να κινηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. H Ειρήνη στο γράμμα που άφησε έθεσε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου. Οι παίκτες όμως αποφάσισαν πως ο δεύτερος υποψήφιος έπρεπε να είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και έτσι οι δυο τους κατέβηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την αρχηγεία.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τα πειράγματα των δύο υποψήφιων αρχηγών:

Δείτε παρακάτω ποιος έγινε τελικά αρχηγός αλλά και ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved