Αγγελική: «H Ζωή έχει αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Αγγελικής με τον Στέφανο»
Media

Αγγελική: «H Ζωή έχει αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Αγγελικής με τον Στέφανο»

Αγγελική: Η τηλεοπτικά Ζωή μιλά για την πορεία της κεντρικής πρωταγωνίστριας αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε με τον... Μιχάλη

Για τις επόμενες εξελίξεις στη σειρά του Alpha μίλησε η Ναταλία Δήμου η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη. Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Ζωή την αδερφή της Αγγελικής...

Πόσο θα βοηθήσει η Ζωή την Αγγελική να εξελιχθεί και να αφήσει πίσω της τις πληγές που την ταλανίζουν;

Η Ζωή αγαπά την αδελφή της. Ξέρει τι έχει συμβεί στο παρελθόν και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την Αγγελική να βγει από όλη αυτήν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει. Θέλει να πάψει πια να ταλαιπωρείται.

Η Αγγελική ερωτεύεται τον Στέφανο. Στο κλείσιμο της σειράς οι δύο ήρωες θα παντρευτούν.

Η Ζωή βρίσκεται σε ένα δίλημμα γιατί ουσιαστικά η Αγγελική θέλει να παντρευτεί τον αδελφό των βιαστών της. Συμπαθεί, βέβαια, τον Στέφανο, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους Αργυρούς. Όταν διαπιστώνει ότι η Αγγελική δεν του έχει πει την αλήθεια, διατηρεί τις επιφυλάξεις της για τη μελλοντική συμβίωση της με τον Στέφανο.

Οπότε, είναι ενάντια στη σχέση τους;

Δεν είναι ενάντια. Έχει αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Συμπαθεί, όμως, και εκτιμά τον Στέφανο. Καταλαβαίνει ότι η αδελφή της είναι ερωτευμένη μαζί του.

Τι αγαπάς σε αυτόν το ρόλο;

Η Ζωή είναι ένα κορίτσι μόλις είκοσι πέντε ετών και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Ζει μόνη της σε μια ξένη χώρα, μακριά από την οικογένεια της, κάτι που από μόνο του αποδεικνύει το πόσο δυναμική και συνειδητοποιημένη είναι. Επειδή μάλιστα έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο, καθώς κι εγώ ζούσα στο εξωτερικό, ταυτίζομαι αρκετά μαζί της.

Σε ποια χώρα ζούσες;

Έμεινα στη Γερμανία, στο Μόναχο, για τέσσερα χρόνια.

Σε τι ηλικία ήσουν;

Στην εφηβεία. Φύγαμε οικογενειακώς με τους γονείς μου για το εξωτερικό. Άφησα όλα τα όνειρα που είχα σε εκείνη την ηλικία, ενώ αργότερα επέστρεψα μόνη, για σπουδές στην Αθήνα, χωρίς να έχω ούτε έναν κοντινό μου συγγενή δίπλα μου.

stefanos1.jpg

Η Ζωή έρχεται κοντά με τον Μιχάλη. Υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθεί ερωτικά η σχέση των δύο ηρώων στα επόμενα επεισόδια;

Όχι. Υπάρχει αγάπη, επειδή ο Μιχάλης προστατεύει πολύ την Αγγελική. Εκτιμά ο ένας τον άλλο.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved