Τo MEGA επιστρέφει στο θρόνο του
Media

Τo MEGA επιστρέφει στο θρόνο του

MEGA: Με έξι καθημερινές και εβδομαδιαίες σειρές το μεγάλο κανάλι βάζει μπροστά τη μηχανή παραγωγής του πιο ξεχωριστού προϊόντος του, της μυθοπλασίας, που τόσο αγάπησαν οι τηλεθεατές στην επιτυχημένη διαδρομή του τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Έτσι 12 χρόνια μετά το αριστουργηματικό «Νησί», ο Θοδωρής Παπαδουλάκης υπογράφει το νεανικό δράμα μυστηρίου «Κομάντο και δράκοι» με ένα πλούσιο καστ ξεχωριστών ταλαντούχων ηθοποιών.

Ανάμεσά τους οι Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης και Στέλιος Μάινας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη «Γη της ελιάς» των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Πασχάλης Τσαρούχας, Άντζελα Γκερέκου, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, αλλά και η Μάρω Κοντού.

Ακολούθως 27 χρόνια μετά το «Δις εξαμαρτείν», το συγγραφικό δίδυμο των Ρέππα-Παπαθανασίου επιστρέφει υπογράφοντας το σενάριο της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό που σημείωσε τεράστια επιτυχή γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτπς, Μιχάλης Ρέππας, Μαρία Λεκάκη και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Επίσης σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας είναι «Η σκοτεινή θάλασσα» του Γρηγόρη Καραντινάκη, αλλά και η καθημερινή δραματική σειρά του Βασίλη Ντούρου.

Έντεκα χρόνια μετά το «4», γεμάτος εμπειρίες και ωριμότητα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο κανάλι με μια σειρά, που εκτυλίσσεται στο πανέμορφο νησί των Παξών και θίγει καυτά θέματα κοινών σχέσεων.

Πηγή 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved