Media

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει την τελική τριάδα!

Gossip-tv Team

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι" και μίλησε για όλα!

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αποκάλυψε αν είχε στρατηγική και παραδέχτηκε πως πήγε στο Survivor για να κάνει διακοπές.

Επιπλέον η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως στο ριάλιτι ο πιο ευθύς παίκτης ήταν ο Αλέξης Παππάς.

Για την συμμετοχή της στο παιχνίδι είπε: "Το είχα ξαναπεί, κάποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι με στρατηγική. Ο Τζέιμς εκτός από καλός αγωνιστικά είχε και στρατηγική. Από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να λειτουργείς έτσι. Εμένα ήταν η τρίτη χρονιά που μου έγινε πρόταση, δεν έκανα αίτηση. Δεν λειτουργούσα με στρατηγική".

Για τις ίντριγκες και για τον Αλέξη Παππά είπε: "Δυο μέρες πριν φύγουμε μου έγινε η πρόταση. Πήγα και νόμιζα ότι θα έκανα διακοπές. Πήγαινα και νόμιζα ότι ήμουν σε ένα παρεάκι, ξαφνικά έβλεπα να συμβαίνουν πράγματα που εμένα δε μου ταιριάζουν. Ο πιο ευθύς εκεί μέσα νομίζω ότι ήταν ο Παππάς. Όταν πήγα στην καινούργια κόκκινη ομάδα ένιωσα ότι ήμουν σε μια πραγματική ομάδα. Καταλαβαίνω τα παιδιά που πάνε παθιασμένα για το έπαθλο. Είμαστε σε ένα παιχνίδι που θα τσακωθούμε για το παραμικρό, και την επόμενη μέρα πάλι θα αγκαλιαστούμε".

Στον τελικό πιστεύει ότι θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved