Τα καλύτερά μας χρόνια: «Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά» για τους Αντωνόπουλους
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: «Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά» για τους Αντωνόπουλους

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο παπα-Θόδωρας προσπαθεί να μυήσει την παρέα του Άγγελου στη νηστεία και στην προσευχή, καθώς είναι παραμονές Πάσχα. Ο Αποστόλης με τη Νανά θα περάσουν τις γιορτές στο εξοχικό του, ενώ ο Μιχάλης καταφθάνει με τη νέα του κοπέλα, τη Γιωρκούλα.

Στο μεταξύ, ο Άγγελος φέρνει έναν καινούργιο… φίλο στο σπίτι, τον Κίτσο. Όταν, όμως, καταλαβαίνει ότι το συμπαθέστατο αρνί προορίζεται για το πασχαλινό τραπέζι, αναλαμβάνει ενεργό δράση. Αυτά και πολλά άλλα συναρπαστικά συμβαίνουν στο εορταστικό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στις 22:00.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από την οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Παραμονές Πάσχα και ο παπα-Θόδωρας προσπαθεί να μυήσει την παρέα του Άγγελου στη νηστεία και στην προσευχή. Ο Αποστόλης με τη Νανά πηγαίνουν να περάσουν το Πάσχα στο εξοχικό του, ενώ ο Μιχάλης καταφθάνει με τη νέα του κοπέλα, Γιωρκούλα.

photo credits: Όλγα Μαλέα

Η άφιξή της προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις στην οικογένεια και ο Άγγελος κουβαλάει στο σπίτι ένα ζωντανό αρνί, τον Κίτσο. Όταν ο μικρός καταλαβαίνει πως ο Κίτσος προορίζεται για το πασχαλινό τραπέζι, αναλαμβάνει δράση. Ωστόσο, ένα απρόοπτο γεγονός συνταράσσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων.

photo credits: Όλγα Μαλέα

Guests: Συμεών Βογιατζόγλου (Ρεσεψιονίστ), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα),Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα Αντωνοπούλου), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Δήμητρα Λημνιού (Γεωρκούλα), Νίκος Ορφανός (Μισέλ Αντωνόπουλος), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα), Δεκανέας ο Δημήτρης Αποστολόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved