Survivor: Σοκαρίστηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση της αποχώρησης - Έβαλαν τα κλάματα
Media

Survivor: Σοκαρίστηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση της αποχώρησης - Έβαλαν τα κλάματα

Survivor: Άλλο ένα Συμβούλιο αποχώρησης ολοκληρώθηκε κι ένας παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις ομάδες να διαγωνίζονται για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας, το οποίο έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Η ομάδα των Μπλε κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο και να παρακολουθήσει μέσω βίντεο τα μηνύματα που τους έστειλαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και οι σύντροφοί τους.

Είδαμε για πρώτη φορά την σύντροφο του Γιώργου Κόρομι αλλά και του James Καφετζή να μιλούν στην κάμερα του Survivor και να εξομολογούνται πόσο πολύ τους λείπουν τα αγόρια τους.

Αμέσως μετά είδαμε να "επιστρέφει" και πάλι στον Άγιο Δομίνικο η Άννα Μαρία Βέλλη και να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω της κάμερας στον Νίκο Μπάρτζη.

Παράπονα είχαμε όμως από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, διότι περίμενε να μιλήσει στο βίντεο ο σύντροφός της και τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ και τα παράπονα ξεκίνησαν.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να τους καλωσορίζει για ακόμη μια Τετάρτη για να τους ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχθηκε ο James Καφετζής, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της ομάδας του. Στο δεύτερο συμβούλιο, οι παίκτες της μπλε ομάδας έδωσαν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Νίκο Μπάρτζη. Στην συνέχεια ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον φίλο του, τον Παύλο Γαλακτερό, αφού δεν είχε άλλη επιλογή.

Οι εντάσεις δεν έλειπαν ούτε από αυτό το Συμβούλιο. Στο... στόχαστρο και πάλι ο James και ο Νίκος.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον παίκτη που αποχώρησε από το Survivor.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved