Τσιμτσιλή: Η διακοπή του Happy Day, η ανησυχία της μαμάς της και το ξαφνικό τηλεφώνημα του Θέμη
Media

Τσιμτσιλή: Η διακοπή του Happy Day, η ανησυχία της μαμάς της και το ξαφνικό τηλεφώνημα του Θέμη

H Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day μίλησε για την ξαφνική διακοπή της εκπομπής της χθες, 5 Μάϊου και ανέφερε τι συνέβη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η μαμά της ανησύχησε τόσο πολύ που πήρε τηλέφωνο τον Θέμη Σοφό!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day ξεκίνησε με χιούμορ μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.

Η παρουσιάστρια του Alpha είπε χαρακτηριστικά: «Μην ψάχνετε για αλλού, ακόμα κι αν δεν ακουγόμαστε θα βρούμε τρόπο».

Και δεν δίστασε να τονίσει: « Κάποια στιγμή με πήρε ο Θέμης δέκα λεπτά αφότου είχε διακοπή η εκπομπή γιατί τον πήρε η μαμά μου έντρομη. Την πήρα και μου λέει «Τρόμαξα». Θέλω να σας πω ότι χθες είχαμε ένα πρόβλημα με τον ήχο. Δυστυχώς όσο προηγμένη κι αν είναι η τεχνολογία αυτά συμβαίνουν, έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τους τεχνικούς να διορθωθεί το πρόβλημα. Τελικά διορθώθηκε αλλά επειδή είχε ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται μια ελληνική ταινία ο σταθμός θεώρησε σωστό να μη διακοπεί η ταινία»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την ώρα που η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη χθεσινή (5-05) σχολίαζε τα όσα συνέβησαν στη showbiz, ξαφνικά χάθηκε ο ήχος… Ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν κανονικά δεν τους ακούγαμε και… διακόπηκε το πρόγραμμα και πήγαν σε διαφημίσεις! Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή του Alpha, 40 λεπτά μετά την έναρξη της, αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και η παρουσιάστρια σήμερα, 6 Μάη μίλησε για αυτό!

Δες όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved