GNTM: Αντικαθιστά η Ευαγγελία Αραβανή την Βίκυ Καγιά; Όλη η αλήθεια!
Media

GNTM: Αντικαθιστά η Ευαγγελία Αραβανή την Βίκυ Καγιά; Όλη η αλήθεια!

GNTM: H Βίκυ Καγιά έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων και… έρχεται η Ευαγγελία Αραβανή; Ποια είναι η αλήθεια;

H Soulaglamorous στο Ιnstagram είχε αναφέρει την πληροφορία ότι η Ευαγγελία Αραβανή επιστρέφει στην tv και θα είναι στο GNTM!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και της Τίνας Μεσσαροπούλου δεν υφίστανται οι φήμες για την Ευαγγελία Αραβανή μιας και το Star θέλει ένα νέο, λαμπερό και «άκαφτο» πρόσωπο.

Πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Σκουλός είχε πει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι, όταν μου το ανακοίνωσαν. Φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ μία ημέρα πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM. Είναι σχεδόν αναντικατάστατη, αλλά επειδή ξέρω την ομάδα πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και μπορεί να έχουμε ανακοίνωση σύντομα. Ξέρω ότι είμαστε σε διαδικασία εύρεσης αντικαταστάτριας, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Αλλά επειδή σε κάθε GNTM ακούω διάφορα, δεν πιστεύω και τίποτα.»!

Όμως από το star δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά!

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε on air ότι η παραγωγή πλησίασε φίλη της, στυλίστρια με καριέρα στο εξωτερικό για το GNTM!

Δες όλο το ρεπορτάζ του Happy Day για το GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved