Media

Survivor: Απίστευτη αντίδραση! Η Ελευθερίου αρνήθηκε το... δωράκι της Βέλλη

Gossip-tv Team

Survivor: Χαμογελαστή και ευδιάθετη έλαβε την έκπληξη μπροστά στην κάμερα, αλλά όταν άκουσε το όνομα της Άννας Μαρίας, τότε έκανε την κίνηση που δεν περιμέναμε

Βίωσε τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πλέον μιλά ανοιχτά για όσα βίωσε στο Survivor 4 αλλά και τα νέα δεδομένα στη ζωή της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Ελευθερία Ελευθερία μίλησε στην κάμερα του Star και στη Φωλιά των Κου Κου. Η γνωστή τραγουδίστρια για άλλη μια φορά, αναφέρθηκε στην Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία οι σχέσεις τους δεν και οι καλύτερες κατά την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Μάλιστα σε προηγούμενη συνέντευξη στο Star η Άννα Μαρία είχε δηλώσει στον ρεπόρτερ πως θα πρέπει να κάνουν δώρο στην Ελευθερία ένα συμβολικό μάτι, προκειμένου να μη τη ματιάζουν. Και πράγματα η Φωλιά των Κου Κου φρόντισε για το συμβολικό γούρι το οποίο και έφτασε στα χέρια της Ελευθερίας.

Και μπορεί αρχικά η ίδια να χάρηκε μπροστά στην κάμερα, ακούγοντας όμως το όνομα της Άννα Μαρίας, η Ελευθερία αρνήθηκε να παραλάβει το δωράκι της.

"Τέλειο, το μάτι χρειαζότανε και θα έπρεπε να το έχω πάρει μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο γιατί το μάτι δεν πιάνει μόνος αυτόν που σε βλέπει, πιάνει και την Ελλάδα".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved