Media

Ράδιο Αρβύλα: Αυτή είναι ημερομηνία που θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Η τηλεοπτική παρέα ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές - Δείτε πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή από το Open TV

Φέτος, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, επέστρεψαν δυναμικά ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με το Open TV. Και αυτή τη φορά, οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ράδιο Αρβύλα με την εκπομπή να μετρά πλέον 13 χρόνια πετυχημένης πορείας.

Καθημερινά στις 20:00 οι τέσσερις άνδρες βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα του Open σχολιάζοντας όλη την επικαιρότητα της χώρας, αλλά και της εγχώριας showbiz.

Σύντομα οι Ράδιο Αρβύλα θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Περισσότερα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου...

"Μετά από 5 μήνες καθημερινής επιτυχίας, την Παρασκευή στις 28 Μαϊου, οι Ράδιο Αρβύλα, ολοκληρώνουν τη φετινή τους πετυχημένη σεζόν. Αυτή την Παρασκευή (7/7) ρίχνει αυλαία και το Βινύλιο αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star".

Όσο για την επόμενη σεζόν, οι Ράδιο Αρβύλα μένουν κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα του Open, το οποίο φαίνεται να ξεκινά από πολύ νωρίς στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved