Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός επιστρέφει και συμμαχεί με τη Φαίη
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός επιστρέφει και συμμαχεί με τη Φαίη

Έλα στη θέση μου: Μία απρόσμενη επιστροφή, που συνοδεύεται από πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια της κωμωδίας του ΑLPHA «Έλα στη θέση μου».

Αναφερόμαστε σε αυτή του Δαμιανού, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά και δεν διστάζει να συμμαχήσει, ακόμη μία φορά, με τη Φαίη!

Η κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση της και, όπως είναι φυσικό, πρέπει να κλείσουν οι ήδη υπάρχουσες ιστορίες, αλλά και κάποιες άλλες που δημιουργούνται προκειμένου να φέρουν τη λύτρωση στους ήρωες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, είναι ο Δαμιανός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ζει με τη σύντροφο του, Ζωγραφιά, στη μακρινή Σαμόα. Πρόσφατα, όμως, μάθαμε ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του άντρα κατέρρευσαν η μία μετά την άλλη.

Έχασε το νησί, εξαιτίας της ανόδου της στάθμης της θάλασσας, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς οι φυτείες γλυκοπατάτας, με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει και να χρωστάει πολλά χρήματα στους δανειστές του. Ακόμη, η σύντροφος του και φύλακας άγγελος του τον εγκατέλειψε για πάντα.

Έκτοτε, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Δαμιανός βρίσκει έναν τρόπο να επικοινωνήσει με τη Φαίη και να ζητήσει την πολύτιμη βοήθεια της. Άλλωστε, αν κάτι αναγνωρίζει στη γυναίκα, είναι ότι σκέφτεται λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα. Έτσι όταν της εκμυστηρεύεται ότι τον κυνηγούν οι δανειστές του, τον συμβουλεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα, κρυφά απ' όλους, και να μείνει στο σπίτι της, αφού εκείνη λείπει.

Όπως και γίνεται. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο Δαμιανός μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του, ενώ αντιλαμβάνεται ότι ίσως χρειαστεί να παρακάμψει κάποιους ηθικούς φραγμούς για να διεκδικήσει μια καλύτερη μοίρα στη ζωή του. Κι ενώ όλα πάνε βάση σχεδίου, ένα βράδυ, ο Βλάσης πληροφορείται ότι τα φώτα στο σπίτι της Φαίης είναι αναμμένα και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει από τη στιγμή που εκείνη έχει φύγει. Μάλιστα, ζητάει τη βοήθεια των φίλων του για να κάνουν βάρδιες όλη τη νύχτα ώστε να δουν ποιος βρίσκεται μέσα.

Σύντομα, λοιπόν, ανακαλύπτουν σοκαρισμένοι πως ο Δαμιανός έχει επιστρέψει και μένει εκεί. Έπειτα, τα δύο ξαδέλφια συζητούν για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή τους. Εκείνη τη στιγμή, ο Δαμιανός λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Φαίη.

Ο Βλάσης προλαβαίνει και βλέπει πως αποστολέας είναι η πρώην αγαπημένη του και ζητάει από τον άντρα να του αποκαλύψει πού βρίσκεται, καθώς θέλει να πάρει πίσω τα χρήματα του. Ο Δαμιανός, όμως, αντιδρά και ο Βλάσης αποφασίζει να υποχωρήσει προς το παρόν, θέλοντας να του δώσει χρόνο να προσαρμοστεί.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved