Elif: Ο Ταρίκ χτυπά τη Χουμεϊρά – Έξαλλη η Ματσιντέ
Media

Elif: Ο Ταρίκ χτυπά τη Χουμεϊρά – Έξαλλη η Ματσιντέ

Elif: Η απόφαση του Κερέμ να αναλάβει πρωτοβουλίες για την οικο­γενειακή τους επιχείρηση δημιουργεί εκνευρισμό στον Ταρίκ, ο οποίος, όπως θα δούμε, δείχνει στη Χουμεϊρά το αδίστακτο πρό­σωπο του και δεν σέβεται καν πως περιμένει το παιδί τους.

Όλα αρχίζουν όταν η συνάντηση που είχε κανονίσει ο Κερέμ με μια εταιρεία ακυρώνεται την τελευταία στιγμή. Η Ρανά είναι η μόνη που υποψιάζεται πως ο Ταρίκ κρύβεται πίσω από αυτό και πηγαίνει στο γραφείο του και τον κατηγορεί πως υπονομεύει τις δουλειές του Κερέμ. Εκείνος αρνείται τα πάντα, αλλά, όταν φεύγει, η Ρανά μπαίνει κρυφά στο γραφείο του για να βρει αποδείξεις και τα καταφέρνει. Πριν προλάβει να φύγει, όμως, επιστρέφει ο Ταρίκ και της ζητάει εξηγήσεις.

Η γυναίκα του μιλάει πάλι για τις υποψίες της και στο τέλος του λέει πως η Χουμεϊρά παρακάλεσε τον Κερέμ να ακυρώσει τη νέα σειρά με τα παιδικά παπούτσια για χατίρι του, γιο να κρατήσει τη θέση του στην εταιρεία. Ο άντρας εξοργίζεται όταν το άκουε; αυτό και πηγαίνει στην έπαυλη να συναντήσει τη Χουμεϊρά, καθώς νιώθει πως τον μειώνει. Στην έπαυλη, η Πάρλα, η Βιλντάν, η Ελίφ και η Χουμεϊρά περιμένουν να έρθει η ώρα που θα φτάσουν οι καλεσμένοι για το πάρτι που έχει ετοιμάσει η Χουμεϊρά για τον ερχομό του μωρού που περιμένει.

Ο Ταρίκ μπαίνει μένει και αρπάζει άγρια από το χέρι τη σύζυγο του και πηγαίνουν στο δωμάτιο τους. Της φέρεται βίαια, της μιλάει άσχημα και προσβλητικά. Σε έξαλλη κατάσταση, τους καταριέται όλους, ακόμη και το πάρτι για το μωρό τους, και φεύγει. Η Πάρλα πηγαίνει να μιλήσει στη Χουμεϊρά, αλλά την ακούει να κλαίει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ακόμη και η Βιλντάν, που μισεί τη γυναίκα, τη λυπάται. Η ωραιότερη μέρα της έχει καταστραφεί. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση μετά την επίθεση του Ταρίκ και φοβάται για το μωρό της.

Παράλληλα, ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά μαθαίνουν τι έγινε και ο νεαρός σκέφτεται να ακυρώσει τα νέα επαγγελματικά σχέδια του για το χατίρι της αδελφής του. Ωστόσο, η Χουμεϊρά του ζητάει να μην το κάνει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος συζητάει με τη Σουρεϊγιά για τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά και συμφωνούν πως κάτι παράξενο συμβαίνει στο ζευγάρι. Ο Κερέμ λέει πως πίστευε ότι το πρόβλημα ήταν πως δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, αλλά τώρα η Χουμεϊρά είναι έγκυος και πάλι υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα τους. Την επόμενη μέρα, η Ματσιντέ βλέπει μελανιές στο χέρι της Χουμεϊρά και καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ τη χτύπησε.

Εκείνη, όμως, λέει ψέματα πως χτύπησε στην ντουλάπα, αλλά η Ματσιντέ δεν την πιστεύει. Την ικετεύει να μην επέμβει γιατί απλά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Παρ' όλα αυτό, η Ματσιντέ τηλεφωνεί στον Μουσταφά, λέγοντας του πως πρέπει να κάνουν κάτι με τον Ταρίκ. θεωρεί πως οι πράξεις του δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες και είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να τον βγάλει από τη ζωή τους.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved