Έξαψη: Ίριδα και Ζωή έρχονται αντιμέτωπες
Media

Έξαψη: Ίριδα και Ζωή έρχονται αντιμέτωπες

Έξαψη: H υπόθεση της Βίκυς έφερε στο φως ακόμη ένα μεγάλο μυστικό του Τζώρτζη Αξιώτη.

Η είδηση πως η δημοσιογράφος είναι κόρη του από την παράνομη σχέση του με τη Ζωή Πεφάνη έπεσε σαν βόμβα στην οικογένεια του.

Η Βίκυ αρχίζει να ψάχνει να βρει τη μητέρα της η οποία τα τελευταία χρόνια είναι εξαφανισμένη, καθώς τα ίχνη της Ζωής έχουν χαθεί στη Σομαλία σε μία αποστολή διάσωσης παιδιών, με την υποστήριξη της Διεθνούς Αμνηστίας. Ωστόσο, όπως θα δούμε, η Βίκυ καταφέρνει να τη βρει και η Ζωή επιστρέφει. Μαθαίνοντας τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες στις κόρες της, είναι σοκαρισμένη, ενώ δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπη και με την Εβίτα.

Η τυχαία συνάντηση τους, όμως, είναι επεισοδιακή. Από την άλλη, η Βίκυ περνάει χρόνο με τη μητέρα της, αναπληρώνοντας όσα έχασαν τα τελευταία χρόνια, ενώ η Εβίτα νιώθει χαμένη και βομβαρδίζει τον Τζώρτζη με ερωτήσεις σχετικά με τη Ζωή. Την ίδια ώρα, η Ιριδα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Σημειωτέον ότι η Ζωή είναι ο φλογερός έρωτας των νεανικών χρόνων του Τζώρτζη. Αρνήθηκε να τον παντρευτεί, καθώς δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τη ζωή του. Ωστόσο, συναντιούνταν κάθε χρόνο την ίδια μέρα. Η Ζωή παντρεύτηκε τον ακαδημαϊκό Στέφανο Βούλγαρη, με τον οποίο απέκτησε τη Μαρίνα, αλλά σε μία από τις συναντήσεις της με τον Τζώρτζη έμεινε έγκυος στη Βίκυ. Δεν του το είπε ποτέ για να μην ταράξει την οικογενειακή του γαλήνη.

Το μυστικό της Ζωής, όμως, καλά κρυμμένο σε ένα γράμμα που δεν έστειλε ποτέ στον Τζώρτζη, αποκαλύπτεται στη Βίκυ, όταν η τελευταία ψάχνει στο πατάρι του πατρικού της. Η Βίκυ συνειδητοποιεί ότι είναι κόρη του βουλευτή Τζώρτζη Αξιώτη κι έτσι η ιστορία ξεκινά.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved