8 λέξεις: Χωρισμός – βόμβα: Ο Μιλτιάδης ζητά διαζύγιο από την Κατερίνα
Media

8 λέξεις: Χωρισμός – βόμβα: Ο Μιλτιάδης ζητά διαζύγιο από την Κατερίνα

8 λέξεις: Η Κατερίνα και ο Μιλτιάδης, από τότε που επιβεβαιώθηκε πως ο Αλκής είναι γιος του, συγκρούονται συνεχώς και η σχέση τους είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Σύντομα, ο Μιλτιάδης φτάνει στα όρια του και έπειτα από μία μεγάλη έκρηξη που έχει ζητάει από τη σύζυγο του να χωρίσουν!
Μιλτιάδης και η Κατερίνα είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Ωστόσο, χάρη στην υπομονή και στον ερωτά τους, δεν εγκαταλείπουν την όποια μάχη και παραμένουν μαζί. Αγαπημένοι και μονιασμένοι.

Μόνο που, από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Αλκής και επιβεβαιώθηκε, μέσω του τεστ DΝΑ, πως είναι γιος του άντρα της, ο γάμος τους περνάει τη μεγαλύτερη κρίση. Και αυτό γιατί η Κατερίνα είναι πεπεισμένη πως ο Μιλτιάδης και η κόρη τους, Ιφιγένεια, θα ξεχάσουν τον Φοίβο και θα τον αντικαταστήσουν στην καρδιά τους. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αλκής συναντάει την Κατερίνα και προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Αλλά π άρνηση της είναι απόλυτη. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και για την Ιφιγένεια, η οποία κρατάει πιο θετική στάση απέναντι του και γι' αυτόν τον λόγο κάθε μέρα έρχονται πιο κοντά. Φυσικά, αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Κατερίνα η οποία είναι δυσαρεστημένη, εν αντιθέσει με τον Μιλτιάδη, που δείχνει χαρούμενος. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο τελευταίος κάνει μία συζήτηση στον γιο του για τη στάση της συζύγου του, με εκείνον να καταλαβαίνει τη θέση της, αφού δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για έναν γονιό να θάβει το παιδί του και, ενδεχομένως, η εμφάνιση του να έγινε σε κακή στιγμή.

Ο ίδιος, σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω, του εκφράζει την ανησυχία του πως η Κατερίνα δεν πρόκειται να τον αποδεχθεί ποτέ και επειδή δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα σκέφτεται μήπως είναι καλύτερο να μην ξανασυναντηθούν. Βέβαια, τα παραπάνω λόγια δυσαρεστούν τον Μιλτιάδη, ο οποίος του λέει σε έντονο τόνο πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και ότι θα κάνει μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με την Κατερίνα. Αργότερα, ο πολιτικό ς επιστρέφει στο σπίτι του και ανακοινώνει στη σύζυγο του την πρόθεση του να δώσει το επίθετο του στον Αλκή.

Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα σοκάρεται και προκαλεί ακόμη έναν καβγά, καθώς είναι αρνητική με αυτή την προοπτική. Έκτοτε, λοιπόν, οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δεν λένε να κοπάσουν. Παρ' όλα αυτά, ο Μιλτιάδης συνεχίζει να συναντιέται με τον Αλκή, στον οποίο προτείνει να πάρει το επίθετο του, με εκείνον να ανταποκρίνεται θετικά. Έπειτα, ο πρώτος ενημερώνει σχετικά την Κατερίνα και η γυναίκα ξεσπάει εναντίον του.

Μόνο που αυτό το ξέσπασμα είναι η αφορμή για να φτάσει ο Μιλτιάδης στα όρια του και, σε μία μεγάλη έκρηξη, να της ζητήσει διαζύγιο, αφού δεν αντέχει άλλο πια τον παραλογισμό της. Εκείνη εκπλήσσεται, μιας και ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλκή επιλέγει τον τελευταίο. Έπειτα, του επισημαίνει να μην περιμένει να τρέξει πίσω του μετανιωμένη και πως αυτό είναι το τέλος του γάμου τους.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved