«Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι παρουσιαστές, έχουν το ψώνιο του παρουσιαστή»
Media

«Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι παρουσιαστές, έχουν το ψώνιο του παρουσιαστή»

Αν ένας άνθρωπος έχει άποψη και εμπειρία στην τηλεόραση είναι αυτός. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιάσει το τηλεοπτικό πεδίο μη μασώντας τα λόγια του. Αυτή τη φορά μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν μιλά για την ελληνική τηλεόραση, την αναπαραγωγή των προσώπων και των προγραμμάτων που γίνεται αλλά και για τους ανθρώπους που έχουν το ψώνιο να είναι παρουσιαστές.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, ενώ οι φήμες τη θέλουν να χρυσοπληρώνεται γι' αυτό.
«Δεν ξέρω αν τα λεφτά αυτά είναι πραγματικότητα, μπορεί και να είναι... μπράβο της, δεν μπορείς να πεις κάτι, αφού μπορεί και το κάνει, είναι χρόνια στον χώρο και ξέρει τα πράγματα. Καλό ήταν που έκανε παύση μια σεζόν, ήταν υπέρ της, σωστή ενέργεια. Με την εμφάνιση που θα κάνει θα έχει τηλεθέαση, κι η διάρκεια της, εξαρτάται από τον τρόπο και το περιεχόμενο της εκπομπής, πώς θα διαχειριστεί το πράγμα»

Στην ελληνική τηλεόραση θεωρείς ότι υπάρχει ανακύκλωση προσώπων;
«Είναι μια ανακύκλωση προσώπων και προγραμμάτων, "Φύγε εσύ, έλα εσύ"... αυτό γίνεται. Υπάρχει μια ανακύκλωση παρουσιαστών, στο τέλος, μετά από προτάσεις καταλήγουν να το παρουσιάσει ο "τάδε", που είναι πάλι ο ίδιος».


Ποιος παρουσιαστής σου αρέσει;
«Αυτή τη στιγμή, μην κοροϊδευόμαστε, το μεγαλύτερο ποσοστό, δεν είναι παρουσιαστές, έχουν το ψώνιο του παρουσιαστή, έχει ξεφύγει το πράγμα. Τώρα κάνουν οι ίδιοι παραγωγές, οι ίδιοι παρουσιάζουν την εκπομπή».

Όποιος έχει λεφτά, μπορεί να γίνει παρουσιαστής αν το θέλει;
«Βεβαίως, μπορεί να λέει "έχω μια παραγωγή, δεν ζητάω λεφτά από το κανάλι, έχω σπόνσορα", θα δίνει λεφτά στο κανάλι και δεν θα παίρνει από αυτό, είναι δεδομένο, αυτός έχει και το ψώνιο να κάνει και τον παρουσιαστή. Στην Ελλάδα όλοι τα ξέρουμε όλα και βλέπεις σήμερα προγράμματα, το περιεχόμενο είναι το "φέσι", επίσης "φέσι" είναι αυτός ή αυτή που το παρουσιάζει και το αποτέλεσμα είναι δεδομένο»

Τι σημαίνει "φέσι";
«Το "φέσι" σημαίνει ότι είσαι για… Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί πολλές φορές λέω τη γνώμη μου και παρεξηγούμαι, μου κάνουν παράπονα, γιατί το είπα αυτό. Αν τα τηλεοπτικά κανάλια είναι ευχαριστημένοι με αυτά που παρουσιάζουν, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Θα έρθει όμως κάποια στιγμή που θα γίνει το "μπαμ" θα εμφανιστεί καναλάρχης, ο οποίος θα κάνει σωστή τηλεοπτική δουλειά, δεν θ' αργήσει αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η σαβούρα», λέει στο Λοιπόν ο Μεγακλής Βιντιάδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved