Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía δέχεται πρόταση για δουλειά στη Νέα Υόρκη και προγραμματίζει ένα ταξίδι εκεί μαζί με το Mariano χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Ο Mariano θυμώνει μαζί της που επιμένει να ορίζει τη ζωή του.
Ο Lucho υποβάλει την παραίτησή του στο ξενοδοχείο και πακετάρει τα πράγματα του για να φύγει. Η Carla συνειδητοποιεί ότι αυτό την επηρεάζει περισσότερο από ότι είναι πρόθυμη να παραδεχτεί.

Η Lolita κοιμάται στον καναπέ του Javo. Η Virginia φτάνει εκεί και η Lolita κρύβεται. Αργότερα, ο Javo της λέει την αλήθεια και εκείνη θυμώνει. Συναντιέται με τον Ignacio για να αποχαιρετήσει το διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί για οκτώ χρόνια και έχει ανάμικτα συναισθήματα.

Αφού πέρασαν τη νύχτα μαζί, η Elena προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Jazmín. Η Jazmín νιώθει μπερδεμένη αφού η Elena ήταν η μεγάλη της αγάπη. Η Elena μιλά στη Flor για την επανασύνδεση με την Jazmín. Όταν η Jazmín το ανακαλύπτει, θυμώνει με την Elena και καλεί τη Flor να της εξηγήσει, αλλά η Flor προσποιείται ότι δεν τη νοιάζει. Η Jazmin ξέρει ότι είναι αναστατωμένη και υποφέρει επειδή προκάλεσε πόνο στη Flor.

Ο Ignacio, για να καθαρίσει τη συνείδησή του, ομολογεί στη Miranda ότι αυτός έστειλε τον Manuel στη φυλακή. Η Lucía τους βλέπει μαζί και τον απειλεί να μην τολμήσει να βλάψει οποιαδήποτε από τις αδελφές της.

Η Miranda, που επηρεάζεται από αυτό, γράφει μια επιστολή στον Manuel, λέγοντάς του ότι εξακολουθεί να τον αγαπά. Ο Federico διαβάζει το γράμμα και λυπάται για την Miranda.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved