The 2night show: Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τις προσπάθειες υιοθεσίας που δεν γνωρίζαμε
Showbiz

The 2night show: Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τις προσπάθειες υιοθεσίας που δεν γνωρίζαμε

The 2night show: Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη για πρώτη φορά στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα!

Για πρώτη φορά βρέθηκε στην late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ "Ζακέτα να πάρεις".

Η Ελένη Ράντου μιλώντας για την κόρη της στην αρχή της συνέντευξης, αποκάλυψε πως πήγε μαζί της στην πενταήμερη του σχολείου της στο Λονδίνο.

H Ελένη Ράντου παραδέχτηκε on air ότι είναι υπερπροστατευτική με την κόρη της: Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά".

Όσον αφορά για το αν είχε σκεφτεί για να κάνει δεύτερο παιδί είπε: "Ο Βασίλης αγωνιά από το σπίτι. Ο Βασίλης είναι πιο αγχώδης από μένα αλλά προσπαθεί να μη δείχνει υπερπροστατευτικός. Σπουδάζει στη Καλών Τεχνών ζωγραφική".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved