To «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ρίχνει αυλαία – Οι viral στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε
Media

To «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ρίχνει αυλαία – Οι viral στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Mετά από 17 χρόνια η εκπομπή ρίχνει αυλαία.

Το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσίαζε επί 17 χρόνια, ανακοίνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο παρουσιαστής με ένα μακροσκελές κείμενο ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απόφασή του! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής, Στην υγειά μας ρε παιδιά: «Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει!

Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!

Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!», έγραψε. Μια εκπομπή που κάθε Σάββατο βράδυ μας κρατούσε συντροφιά ιδίως αυτά τα μοναχικά βράδια της καραντίνας τον τελευταίο χρόνο.

Σε έναν από τους κορυφαίους συνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον αξέχαστο Θάνο Μικρούτσικο ένα χρόνο μετά το θάνατό του, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο .

Σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά βρέθηκαν δικοί του άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες, προσωπικότητες που συμπορεύτηκαν στη ζωή και στην τέχνη. Μία εκπομπή με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με συναίσθημα, αναμνήσεις και τα ανεπανάληπτα τραγούδια του…

Μία μοναδική μουσική εμπειρία επιφύλασσε στους τηλεθεατές η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» την πρώτη μέρα του lockdown με την Ελεονώρα Ζουγανέλη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το βαρύ ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου. Στην εκπομπή τιμώμενο πρόσωπο ήταν η Γλυκερία με ένα υπέροχο αφιέρωμα στην τεράστια πορεία της μέχρι σήμερα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Όταν λοιπόν η τραγουδίστρια σηκώθηκε να τραγουδήσει το «Της γερακίνας γιος», ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, είπε από μικροφώνου ότι αυτό το τραγούδι πρέπει να το χορέψει ο Απόστολος Γκλέτσος που σπάνια χορεύει, όμως όταν πρόκειται για έναν τέτοιο χορό, δεν λέει όχι.

Η Ράνια Κωστάκη αλλά και η Έρικκα Πρεζεράκου είχαν γίνει viral με τους «καυτούς» χορούς τους.

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός της πρεμιέρα της φετινής σεζόν.

Η πρεμιέρα της αγαπημένης εκπομπής έγινε με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η έναρξη της εκπομπής ήταν άκρως συγκινητική αφού είδαμε πλάνα του αξέχαστου καλλιτέχνη και φυσικά τον ακούσαμε να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες.

Εξαιρετικοί καλλιτέχνες που υπήρξαν συνοδοιπόροι του στην τέχνη και στη ζωή τη βραδιά αυτή μίλησαν για τον εμβληματικό τραγουδοποιό και τον ξεχωριστό άνθρωπο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει μια από τελευταίες του εμφανίσεις στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα του 2015, δηλαδή δύο μήνες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Πάολα στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε συζητηθεί πολύ και είχε χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved