Survivor: Κεφαλά: «Όταν είδα τον Σάκη στις οντισιόν, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχολογικά»
Media

Survivor: Κεφαλά: «Όταν είδα τον Σάκη στις οντισιόν, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχολογικά»

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη της, Σάκη Κατσούλη.

Σε είδαμε στο «My Style Rocks» και μετά στο «Survivor». Ποιο είναι περισσότερο «Χριστίνα»;

Για μένα και οι δύο εμπειρί­ες ήταν κάτι καινούργιο. Με τη μόδα δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι. Όμως, αυτό που αγάπησα πιο πολύ εί­ναι το «Survivor», γιατί έπαιξα μετά όρια του εαυτού μου, μα­κριά από την οικογένεια μου, χωρίς φαγητό. Βρέθηκα με αν­θρώπους που δεν τους γνώρι­ζα και με τους οποίους έπρε­πε να συμβιώσω. Για μένα το «Survivor» είναι μια μοναδική εμπειρία.

Από αυτές που ανέφερες, ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες;

Το πιο δύσκολο ήταν το ότι ήμουν μακριά από την οικο­γένεια μου. Για άλλους μπο­ρεί να είναι η πείνα ή η συμ­βίωση. Αλλά για μένα ήταν η έγνοια για τους δικούς μου αν­θρώπους που ήταν πίσω στην Ελλάδα, πώς είναι και πώς με βλέπουν. Δεν μπορούσα να τους μιλήσω και να με συμβου­λεύσουν σε κάποια πράγματα.

Μπήκες στο παιχνίδι για να κερδίσεις; Όταν γνώρισες από κοντά τους συμπαίκτες σου και τι συνθήκες, πίστεψες ότι μπορούσες να τα καταφέρεις;

Στον εαυτό μου πιστεύω πάρα πολύ. Δεν ξέρω, ειλικρινά, για­τί αγωνιστικά δεν τα πήγα τόσο καλά. Μάλλον με έριξε πολύ η ψυχολογία μου και ειδικά μετά τον τραυματισμό μου έπεσα ακόμα περισσότερο. Όμως, όταν έφυγα από την Ελλάδα, είχα γράψει σε ένα χαρτάκι στη μητέρα μου: «Μαμά, θα γυρί­σω νικήτρια». Δεν γύρισα νική­τρια με έπαθλο, αλλά σίγου­ρα γύρισα νικήτρια στη ζωή, γιατί με όλο αυτό που έγινε με τον τραυματισμό μου, επέστρε­ψα στην Ελλάδα και είμαι καλά στην υγεία μου.

Πώς ήταν το κλίμα όταν φτάσατε στην παραλία, λόγω της ιστορίας μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας;

Όταν είδα τον Σάκη στις οντι­σιόν, πριν μπούμε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχο­λογικά. Όταν πήγαμε στο νησί και είδαμε τη Μαριαλένας, σκε­φτόμουν τι θα περνούσε από το μυαλό της και τι θα έλεγε για μένα, πώς θα επηρέαζε αρ­νητικά και τους άλλους που έμεναν στην καλύβα. Μετά, όμως, συζητήσαμε, τα βρήκα­με και όλα πήγαν καλά.

Πως προέκυψε π κόντρα με την παρέα του Τζειμς, του Νίκου και της Άννας Μαρίας;

Ποτέ δεν είχα κόντρα με τα παιδιά, γιατί προσωπικά δεν μου έκαναν κάτι. Σε αυτό που συμφωνούσα με τους υπόλοιπους ήταν ότι όντως έκαναν κάποια πράγματα που μου φαί­νονταν άσχημα. Δηλαδή, δεν βοηθούσαν στην καλύβα, δεν μαγείρευαν, ήταν άφαντοι και δημιουργούσαν θέματα.

Αν είχες άλλη στρατηγική, θεωρείς ότι θα είχες μείνει περισσότερο στο παιχνίδι;

Δεν ήθελα καμία στρατηγική. Μπήκα στο παιχνίδι για να είμαι ο εαυτός μου, κι αν είχα κάτι να δείξω στον κόσμο, ήταν οι αγωνιστικές μου ικανότητες και ο χαρακτήρας μου. Δεν με εν­διέφερε τίποτα άλλο.

Ήταν δικαίωση η αποχώρηση της Άννας Μαρίας στην ψηφοφορία που βρεθήκατε αντιμέτωπες;

Αν δεν ήμουν τραυματισμένη, ίσως και να έπρεπε να φύγω. Η Άννα Μαρία ήταν στο νησί από την αρχή του παιχνιδιού και της άξιζε να μείνει, όσα προβλήματα κι αν είχε δημιουργήσει. Αλλά ήμουν τραυματισμένη σοβαρά και το ήξεραν τα συγκεκριμένα παιδιά, παρόλο που δεν ήρθαν ποτέ να με ρωτήσουν αν ήμουν καλά. Απλώς αποφάσισαν όλοι μαζί να με στείλουν στο σπίτι μου. Από εκεί και πέρα λοιπόν, θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το ότι έμεινα στο παιχνίδι και είδα το πάρτι της ένωσης. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων.

Πολλοί από τους συμπαίκτες σου θέλουν τον Νίκο νικητή. Τι γνώμη έχεις;

Ο Νίκος είναι ένα πολύ καλό παιδί και αυτό δεν το έχω κρύψει ποτέ. Απλώς το «χάνει» λόγω του Τζέιμς, ο οποίος τον παρασύρει και του λέει τι να κάνει. Αυτό το έχουμε δει όλοι. θεωρώ πως νικητής θα είναι ή αυτός ή ο Ηλίας - είναι εξίσου καλοί και οι δύο. Απλώς θέλω τα χρήματα να τα πάρει όποιος τα έχει πιο πολλή ανάγκη.

Τι γνώμη έχεις για το πάρτι που στήθηκε μετά την αποχώρηση του Αλέξη;

Ως ένα σημείο δικαιολογείται, γιατί φαίνεται πως, τελικά, δεν τον ήθελε κανένας! Από την άλλη, ήταν λίγο υπερβολικό. Δεν θα ήθελα να το κάνουν αυτό για κανέναν άνθρωπο.

Η συνέχεια για σένα ποια θα είναι;

Αρχικά θα ασχοληθώ με τα ρούχα. Πριν από το παιχνίδι είχα φτιάξει μια συλλογή την οποία και θα ολοκληρώσω. Αλλά δεν θα πω όχι και σε κάποια τηλεοπτική πρόταση, αν μου γίνει. Έχω κερδίσει μια αναγνωσιμότητα πρόσκαιρη, όπως όλα τα παιδιά που βγαίνουμε από τέτοια προγράμματα. Όμως, η ζωή δεν σταματάει στο «Survivor». Προχωράμε μπροστά και βλέπουμε τι είναι καλύτερο για όλους μας.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved