Elif: Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ και τη Ράνα να τσακώνονται
Media

Elif: Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ και τη Ράνα να τσακώνονται

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif;

Η Ράνα και η Μπιρτσέ ενημερώνουν τον Ταρίκ για τα νέα σχέδια του Κερέμ για την εταιρία.

Ο Ταρίκ είναι έξαλλος επειδή ο Κερέμ έχει πάρει αποφάσεις και τον έχει αγνοήσει. Η ζήλια του για τον Κερέμ μεγαλώνει. Η Ράνα καλεί τη Χουμεϊρά στην εταιρία για να πιουν καφέ και εκείνη δέχεται με χαρά.

Όταν φτάνει στην εταιρία πηγαίνει κατευθείαν στο γραφείο της Ράνα, όπου εκεί βρίσκεται ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά μπαίνει στο γραφείο και βλέπει τον Ταρίκ και τη Ράνα να τσακώνονται. Προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο υπάρχει τόση ένταση.

Ο Ταρίκ επιστρέφει στο γραφείο του ανήσυχος για το τι μπορεί να άκουσε η Χουμεϊρά. Στη συνέχεια σκέφτεται πως αν είχε ακούσει κάτι δεν θα είχε παραμείνει ψύχραιμη.

Η Χουμεϊρά ρωτάει τη Ράνα σχετικά και εκείνη της απαντάει πως ήρθε σε σύγκρουση με τον Ταρίκ για θέματα της εταιρίας επειδή εκείνη πήρε το μέρος του Κερέμ. Η Ράνα κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει τον Ταρίκ.

Η Χουμεϊρά καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και ο Κερέμ διαφωνούν για τη νέα σειρά παιδικών παπουτσιών. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και εκείνος της λέει πως δεν είναι απλό το ζήτημα.

Της λέει πως η Ράνα είχε παραιτηθεί και επέστρεψε στην εταιρία μετά από αίτημα του Κερέμ. Στην έπαυλη, ο Κερέμ και η Σουρεγιά μαγειρεύουν μαζί και τα πάνε πολύ καλά.

Ο Ταρίκ παραπονιέται για τη συμπεριφορά του Κερέμ και η Χουμεϊρά του προτείνει να πάνε για ψώνια και δείπνο μαζί για να ξεχαστεί από τη δουλειά. Ο Ταρίκ απορρίπτει την πρότασή της και της λέει πως θέλει μόνο να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved