Media

Survivor: Ατάκα - φωτιά από τον Σπαλιάρα - «Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο»

Gossip-tv Team

Survivor: Σε αμήχανη θέση ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν ρωτήθηκε για το εάν οι παίκτες τρώγανε κρυφά στο ριάλιτι επιβίωσης...

Γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΙ, ενώ πλέον μιλά ανοιχτά για τις εμπειρίες του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του Star και στη Φωλιά των Κου Κου...

«Το βλέπω το παιχνίδι, ναι! Απ' ότι έχουμε δει όλοι, το παιχνίδι φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα, νομίζω. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα στη συμβίωση. Έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλούς τσακωμούς και νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό απ΄ότι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια», είπε σχολιάζοντας τον φετινό κύκλο του Survivor.

Όσο για την περίοδο που εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι, ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε για το εάν και πώς τρώγανε κρυφά οι παίκτες. Ο ίδιος απάντησε με ατάκα - όλο νόημα...

«Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα».

Ισχύουν οι φήμες που τον ήθελαν να κυκλοφορούσε γυμνός στην παραλία; «Δεν κυκλοφορούσα γυμνός, αυτό που είχε συμβεί ήταν να πάω σε μια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός», κατέληξε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved