Cook Beef: Σταύρος Βαρθαλίτης: «Μετά το Master Chef, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό»
Media

Cook Beef: Σταύρος Βαρθαλίτης: «Μετά το Master Chef, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό»

Cook Beef: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την νέα εκπομπή μαγερικής του Star.

Πώς είναι η ζωή σας ως... Master Chef;

«Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι' αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από το διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή».

Μοιραστήκατε το χρηματικό έπαθλο με το φίλο σας Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος ήταν και εκείνος φιναλίστ. Σπάνιο αυτό που κάνατε.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση με τον Σταύρο και νιώθουμε ο ένας τον άλλον. Είχαμε πει κάτι και έπρεπε να τα βρούμε μεταξύ μας. Ο λόγος μεταξύ φίλων πρέπει να κρατιέται, παρ' όλες τις δυσκολίες που επικρατούν εκεί έξω, με κλειστά τα μαγαζιά και μία οικονομία που καταρρέει. Αν είναι σπάνιο, δεν γνωρίζω. Εγώ ξέρω ότι όταν λέμε κάτι, πρέπει να γίνεται με κάποιον τρόπο και να τηρείται ο λόγος. Πιστεύω πως το συναίσθημα και των δυο μας ήταν εκτίμηση και αγάπη και ότι όλο αυτό που είχαμε φτιάξει στο παιχνίδι -παρόλη την απόσταση που έχουμε τώρα- και το έντονο συναίσθημα που είχαμε αποκτήσει, λόγω του εγκλεισμού, ήταν αληθινό».

Ωραία ιδέα το Cook Beef, ποιος την πρότεινε;

«Ήταν μία ιδέα που συζητούσαμε καιρό με το κανάλι. Μία ημέρα μας το ανακοίνωσαν και μετά από ωραίες συζητήσεις φτιάξαμε αυτήν την παρέα, που πραγματικά, ώρες ώρες, νιώθω λες και τα ξέρω τα παιδιά χρόνια. Υπάρχει ωραία χημεία και αυθορμητισμός σε αυτήν την εκπομπή, που δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτή τη χρονική περίοδo στη μικρή οθόνη».

Έχετε κανάλι στο YouTube;

«Ήταν ένας στόχος χρόνων, αλλά λόγω του οικονομικού δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Μέχρι που, μετά το παιχνίδι, πήρε σάρκα και οστά το κανάλι αυτό. Κάνουμε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μπορούν να τις κάνουν όλοι και πάνω απ' όλα περνάμε όμορφα, γιατί έχω φτιάξει μία ομάδα που πραγματικά χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα είχε πάει τόσο καλά όλο αυτό. Τους χρωστάω ήδη πολλά "ευχαριστώ". Άρα... όλοι στο κανάλι του Σταύρου Βαρθαλίτη, για να μαγειρεύουμε καλά και να περνάμε ακόμα καλύτερα».

Μια αγαπημένη συνταγή;

«Λατρεύω τη μεσογειακή κουζίνα είτε κλασική είτε δημιουργική, όπως λέμε εμείς στις κουζίνες. Αγαπημένο πιάτο ρεβιθάδα Σίφνου με αρνί και ψητή πιπεριά Φλωρίνης και το φρικασέ με μπόλικα χόρτα, φαγκρί και μπόλικο λεμόνι».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved