House of Fame: Χτύπησε κόκκινο η αγωνία στο φινάλε - Αποχώρησε η Έλενα Δομάζου
Media

House of Fame: Χτύπησε κόκκινο η αγωνία στο φινάλε - Αποχώρησε η Έλενα Δομάζου

House of Fame: Η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα, το ξέσπασμα του Φούβου και οι αλλαγές που θα δούμε από την επόμενη εβδομάδα 

Βράδυ Παρασκευής και μετά από μια εβδομάδα απουσίας, λόγω Πάσχα, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στο stage του Live Show κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση για άλλη μια φορά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής βρέθηκαν πιστοί στις καρέκλες τους για να αξιολογήσουν τις επιδόσεις των σπουδαστών, οι οποίοι για πρώτη φορά πέρα από τα solo τραγούδια τους θα κληθούν να ερμηνεύσουν και ντουέτα.

Η παρουσιάστρια του House of Fame καλησπέρισε κριτές, καθηγητές και τηλεθεατές, περνώντας σε ανακοινώσεις για την πορεία του talent show αλλά και την διπλή αποχώρηση που θα δούμε στο επόμενο Live.

«Όσο φτάνουμε προς τον τελικό τα πράγματα αλλάζουν. Δεν θα υπάρχει πλέον ασυλία. Δεν θα υπάρχει μαθητής της εβδομάδας. Την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε την πρώτη διπλή αποχώρηση. Έτσι είναι οι κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι απόψε οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα είναι τρεις, αλλά τέσσερις. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως θα πρέπει να τα πάτε πολύ καλά απόψε», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Από τις πιο έντονες στιγμές της βραδιάς του ξέσπασμα του Φοίβου...

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές αντιλήφθηκαν τα ειρωνικά σχόλια για μερικά από τα κομμάτια που ερμηνεύουν...

«Μήπως έχεις πάρει πολύ αέρα; Την έχεις ψωνίσει; Ποιος είσαι εσύ για να κρίνεις το κομμάτι; Δεν είπαμε βρε παιδιά ότι δεν θα κρίνετε τα κομμάτια; Δεν είστε εδώ για να κρίνεται τα κομμάτια, αλλά είστε εδώ για να κρίνουμε εμείς ως εκκολαπτόμενους τραγουδιστές», είπε με έντονο ύφος ο Φοίβος προς τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Οι τρεις υποψήφιες ήταν η Έλενα Δομάζου η Μαριάννα Κάρα και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου. Από την Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΙ αποχώρησε η Έλενα Δομάζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved