Η Φάρμα: Τα πρώτα «σύννεφα» ανάμεσα σε Κυριακή και Ντούπη! Η σκηνή ζηλοτυπίας και η παρεξήγηση
Media

Η Φάρμα: Τα πρώτα «σύννεφα» ανάμεσα σε Κυριακή και Ντούπη! Η σκηνή ζηλοτυπίας και η παρεξήγηση

Η Φάρμα: Ο Ντούπης και η Κυριακή είναι οι μοναδικοί παίκτες μέσα στη Φάρμα που δείχνουν να έχουν έρθει πολύ... κοντά.

Η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Κυριακή.

Εκείνη δείχνει να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που την προσεγγίζει ο Ντούπης και δείχνει χαρούμενη κάθε φορά που συζητά μαζί του.

Αυτό επιβεβαίωσε και σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Μαρία Τοτόμη.

«Παιδιά πραγματικά δε ξέρω. Δείχνουν σα να είναι μαζί. Ο ένας υποστηρίζει πάρα πολύ τον άλλον… Η Κατσογρεσάκη είναι όλη μέρα από πίσω του, δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Και να πάμε κάποια στιγμή να του μιλήσουμε οι υπόλοιπες γυναίκες, έχει μπει στη μέση και τον έχει πάει πιο δίπλα. Τον διεκδικεί μέχρι τελικής πτώσεως», είχε πει η ίδια στο Πρωινό.

Τι συνέβη όμως και οι δυο τους παρεξηγήθηκαν;

Από τα πλάνα που είδαμε απόψε (8-05) αλλά από την κουβέντα που είχε ο Ντούπης με συμπαίκτη του, η ζήλεια της Κυριακής βλέποντας τον, να μιλά με άλλες κοπέλες ήταν αυτό που έφερε τη ρήξη!

Μέχρι και ο Σάκης το πήρε χαμπάρι όταν στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, η Κυριακή επέλεξε ως ζευγάρι τον Θανάση Πάτρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved