Σπίτι με το Mega: Ο Άγγελος Διονυσίου θυμάται την πιο συγκινητική έκπληξη που έκανε στον πατέρα του
Media

Σπίτι με το Mega: Ο Άγγελος Διονυσίου θυμάται την πιο συγκινητική έκπληξη που έκανε στον πατέρα του

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», απόψε τιμά τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 31 χρόνια και μεταδίδει ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού. 

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου, σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση.

Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι με τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο.

«Μια πολύ ωραία ανάμνηση που έχω από τον πατέρα μου, θυμάμαι ερχόμουν από το σχολείο και ανέβαινα στο δωμάτιο του την ώρα που ξυπνούσε για να με ρωτήσει πώς πήγε το σχολείο και μια άλλη όταν ανέβηκα πρώτη φορά στην πίστα μαζί του και του έκανα μια έκπληξη σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Βγήκα στην πίστα και τραγούδησα μαζί του. Αυτό θα το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή» ανέφερε συγκινημένος ο Άγγελος Διονυσίου.

«Όταν είχαμε χρόνο μαζί, πηγαίναμε στο γήπεδο. Έπρεπε 12 η ώρα μέχρι τα 16 μου χρόνια να γυρίσω στο σπίτι πριν να πάει στη δουλειά. Και αν δεν γυρνούσα με έψαχνε στις πλατείες, στον Άγιο Θωμά να με γυρίσει σπίτι. Τις Κυριακές έπρεπε να είμαστε όλοι μαζί στο τραπέζι και να τρώμε μαζί» ανέφερε και συνέχισε:,

«Στο σπίτι ήταν πολύ στοργικός πατέρας. Ποτέ δεν με έχει βρίσει ή χτυπήσει. Χτύπαγε με τα λόγια του. Την μέρα που έμαθε ότι θα βγω στο τραγούδι μου είπε ότι σαν χαρακτήρας δεν νομίζω ότι θα αντέξεις. Αν θέλεις να το κάνεις θέλει πολύ γερό στομάχι. Να μην σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος, να κοιτάς τα δικά σου χνάρια και τις δικές σου επιλογές».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved