Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που έχει κάνει άνω – κάτω τους συμπαίκτες του
Media

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που έχει κάνει άνω – κάτω τους συμπαίκτες του

Survivor: Ήταν ο πιο δυνατός παίκτης, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης

Και πάλι όμως, δεν έχει σταματήσει να παλεύει για το καλό της ομάδας του και βέβαια για να δει τον εαυτό του στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Κανείς δεν περίμενε πως ένα άτομο που διοργανώνει πάρτι εν πλω και του αρέσει η καλή ζωή θα είχε μεγάλη πορεία σε ένα ριάλιτι επιβίωσης όπως είναι το «Survivor».

Κι όμως συμβαίνει!

Ο Τζέιμς Καφετζής απέδειξε τη δύναμη του στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, διέψευσε κάθε προγνωστικό που είχε γραφτεί κυρίως λόγω της σωματικής του διάπλασης και έκανε όλους να τον συγκρίνουν με τον καλύτερο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το συγκεκριμένο πρότζεκτ, τον Γιώργο -Ντάνο- Αγγελόπουλο.

Ο 24χρονος που συχνά συγκρίνουν λόγω χρωμάτων με τον πρίγκιπα Χάρι και θεωρείται... μάστερ στις ίντριγκες εντός και εκτός στίβου μάχης, βρίσκεται από την αρχή του πρότζεκτ στον Αγιο Δομίνικο και έχει φέρει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλο παίκτη για την ομάδα του. Το κοινό τον θέλει ως μαχητή αλλά την ίδια στιγμή δεν θα του ήταν δύσκολο να τον... «αποχωριστεί» λόγω του χαρακτήρα του που δεν έχει περάσει απαρατήρητος αφού μόνο σε μπελάδες βάζει τους συμπαίκτες του.

Αν και ο τελικός του «Survivor» αργεί (σ.σ. τέλη Ιουνίου), δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως θα φτάσει σίγουρα στην τελική δυάδα.

Ο Ιάκωβος, όπως είναι το βαπτιστικό όνομα του Τζέιμς, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1997 ενώ μεγάλα διαστήματα της ζωής του τα πέρασε στην Αγγλία. Μεγαλώνοντας λοιπόν κυρίως δίπλα στη θάλασσα και κάνοντας τη μέρος της καθημερινότητας του.

Ήξερε από νωρίς πως το επάγγελμα του θα είχε σίγουρα σχέση με το υγρό στοιχείο. Παρά ταύτα, σπούδασε φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία, αντικείμενο που δεν είχε καν την ευκαιρία να δει αν του ταιριάζει αφού η επιχείρηση που διατηρούν στο νησί οι γονείς του σχετικό με τη ναυτιλία και τον τουρισμό, του φαινόταν πολύ πιο ελκυστική!

Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, μάλιστα δύο χρόνια πριν διέσχισε με τον πατέρα και τον αδελφό του τον Ατλαντικό Ωκεανό τρώγοντας για 20 μέρες οπό ένα παξιμάδι την ημέρα, του γεννήθηκε μια ξεχωριστή ιδέα.

Η διοργάνωση εν πλω πάρτι που τον έφερε σε επαφή με πολύ κόσμο ενώ τον κράτησε και δίπλα στη μεγάλη του αγάπη τη θάλασσα. Η ζωή -για εκείνον είναι ένα ταξίδι και τίποτα δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει απειλήσει τα σχέδια του.

Μέχρι πριν να ταξιδέψει για την Καραϊβική, είχε μοιράσει τη ζωή του μεταξύ της Ρόδου και της Γερμανίας που ζει η κοπέλα του.

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved