Survivor: Με τον «πυροσβεστήρα» ανά χείρας ο Ντάφυ για Μαριαλένα - Σάκη: «Γιατί του έκανες σκηνικό;»
Media

Survivor: Με τον «πυροσβεστήρα» ανά χείρας ο Ντάφυ για Μαριαλένα - Σάκη: «Γιατί του έκανες σκηνικό;»

Survivor: Έχει αναλάβει τον ρόλο του «πυροσβέστη» ο Τριαντάφυλλος για Σάκη και Μαριαλένα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (9-05) τους είδαμε να μιλούν στην παραλία με τον Ντάφυ να αναρωτιέται γιατί η Μαριαλένα έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στον Σάκη, όταν κέρδισαν το έπαθλο στη ντίσκο.

Παράλληλα προσπάθησε να επαναφέρει την ηρεμία ανάμεσά τους.

«Εμείς όταν κερδίζεις έπαθλο, χαιρόμαστε υπερβολικά. Εσύ τον “πατερούλη μου” που πήγαμε στην ντίσκο, γιατί έκανες σκηνικό στον Σάκη και πήγαμε και ήμασταν σκυθρωποί; Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής στην Μαριαλένα, η οποία δεν το παραδέχτηκε.

«Ήταν άκυρος ο λόγος που τσακώθηκα με τον Σάκη. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν κερδίζουν έπαθλα» ανέφερε στην κάμερα η Μαριαλένα.

Θυμίζουμε πως η Μαριαλένα στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, ξέφυγε καθώς την είδαμε να εκνευρίζεται με τον Σάκη.

Η Μαριαλένα μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και σε αυτή την κατάσταση δεν τη βοηθά ο Σάκης. Συγκεκριμένα η παίκτρια ανέφερε κι ένα σκηνικό που την έκανε να θυμώσει ακόμη περισσότερο.

Η παίκτρια εξηγώντας πώς νιώθει και τι έχει συμβεί δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Αυτό το σκηνικό αποτελεί βέβαια παρελθόν καθώς οι δυο τους τα ξαναβρήκαν μια χαρά.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved