Survivor spoiler: Στα άκρα η σχέση Μαριαλένας – Σάκη! Άγριος καβγάς Ελένης – Καρολίνας!
Media

Survivor spoiler: Στα άκρα η σχέση Μαριαλένας – Σάκη! Άγριος καβγάς Ελένης – Καρολίνας!

Survivor spoiler: Χαμός στην παραλία του Αγίου Δομίνικου! Στα άκρα η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη!

Το πρώην ζευγάρι που έχει έρθει ξανά κοντά μέσα στο survivor, θα τσακωθεί άγρια… Δεν είναι ένα ερωτικό καβγαδάκι, αλλά η παίκτρια φαίνεται να έχει πέσει ψυχολογικά και τα βάζει με τον Σάκη!

Η Μαριαλένα σε έξαλλη κατάσταση ακούγεται να λέει: «Έχει μπει ήδη το μαχαίρι μέσα στην πληγή και την γρατσουνίζουν για να πονέσει ακόμα περισσότερο». Ο δε Σάκης ήρεμος τονίζει ότι το survivor είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας!

Στην παραλία η Μαριαλένα με τον Σάκη τσακώνονται μπροστά στον Ντάφυ! Η Μαριαλένα του φωνάζει και με δάκρυα στα μάτια λέει: «Έχετε καταλάβει ότι εδώ πέρα περνάμε όλοι δύσκολα;» και τότε ο Σάκης τα παίρνει στο κρανίο, σηκώνεται όρθιος και της λέει σε έντονο ύφος: «Είσαι λάθος μαζί μου για ακόμα μία φορά!»!

Και η Μαριαλένα του απαντά: «Σου είπα ότι δεν τα έχω με εσένα» αλλά εκείνος δεν πείθεται από την απάντησή της!»!

Από την άλλη άγρια κόντρα ξεσπά ανάμεσα στην Καρολίνα και την Ελένη! Ο Κόρο ακούγεται να λέει πως «όταν η «Καρολίνα η αγωνίστρια χάνει από την Ελένη δεν μπορεί να το διαχειριστεί…»! Η δε Ελένη που πρώτη φορά τη βλέπουμε εκτός εαυτού υπογραμμίζει «Καρολίνα την τρίτη καίγεσαι!»! Και η Καρολίνα έξω φρενών με την μπλε ομάδα τονίζει: «Αυτό το πράγμα κόφτε το, ναι κόφτε το»!

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και οι σχέσεις τους τεταμένες!

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφορεί για το νέο σημερινό (10-05) επεισόδιο του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved