Παρουσιάστε: Σκορδάς και Γούλας για άλλη μια φορά στα.... μαχαίρια
Media

Παρουσιάστε: Σκορδάς και Γούλας για άλλη μια φορά στα.... μαχαίρια

Παρουσιάστε: Στο σημερινό επεισόδιο (11/5), ο Καρυπίδης κι η Βαρκάρη ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι. Χωρίς ανάμνηση απ' το προηγούμενο βράδυ, αλλά βέβαιοι ότι τα πράγματα ξέφυγαν μεταξύ τους, πασχίζουν να συγκαλύψουν το μεγάλο "κακό" απ' τον Μέγα και την Φραντζέσκα.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν πιστεύει ότι ο Δαλέκας κατάφερε να "ρίξει" την Καψάλη. Και παρά τις προσπάθειές του να πείσει τους πάντες ότι κάποιος φαντάρος ήρθε κοντά με ανώτερη, όλοι νομίζουν ότι αναφέρεται στον Καρυπίδη και την Βαρκάρη... Ο Σκορδάς κι ο Γούλας, για άλλη μια φορά στα μαχαίρια, πανηγυρίζουν για τον επικείμενο "χωρισμό" των στρατοπέδων.
Η Γλυκερία όμως αναβιώνει το τραύμα του διαζυγίου των γονιών της και προσπαθεί να κρατήσει τον "γάμο" μεταξύ των διοικητών ζωντανό. Και ενώ εκείνη πασχίζει να κρατήσει τους πάντες ενωμένους, ο Καρυπίδης κι η Βαρκάρη ετοιμάζονται άθελά τους να τα διαλύσουν όλα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Με εντολή του ΓΕΣ, το 31 Τ.Κ. σύντομα θα επιστρέψει στο παλιό του στρατόπεδο κι η μεγάλη "συγκατοίκηση" οδεύει προς το τέλος της. Ο Ταξίαρχος, πριν ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα στους διοικητές, τους δίνει εντολή να διοργανώσουν μια "βραδιά οπλίτη" με τραγούδια και χορό για να ανεβούν τα πνεύματα. Το μόνο όμως που καταφέρνει είναι να τους βάλει να τσακωθούν, με τον Γούλα να θέλει να μετατρέψει την βραδιά σε προσωπική του συναυλία. Οι φαντάροι, πηγμένοι στις αγγαρείες και τις υπηρεσίες, μονομαχούν για την καρδιά της Καψάλη μπας και καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοιά της, κι η Φραντζέσκα αρχίζει και βγάζει ζήλιες στον Καρυπίδη. Την ίδια ώρα, η Βαρκάρη φέρεται περίεργα όλη μέρα στον Μέγα μετά από ένα αλλόκοτο όνειρο. Κι ενώ ο Σκορδάς ετοιμάζεται να σαμποτάρει το μεγάλο σόου του Γούλα, το απόλυτο χάος θα έρθει από αλλού, όταν ένα παλιό φλερτ αναζωπυρωθεί και φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις στο στρατόπεδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved