House of Fame: Άρης Βανταράκης: Σε ποιο γνωστό talent show έχουμε ξανά δει τον τραγουδιστή;
Media

House of Fame: Άρης Βανταράκης: Σε ποιο γνωστό talent show έχουμε ξανά δει τον τραγουδιστή;

House of Fame: Τον Άρη Βανταράκη τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στην μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεοράση.

Ο Άρης Βανταράκης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του House of Fame, καθώς έχει ξεχωρίσει με την εκρηκτική προσωπικότητά του αλλά και με την εξέλιξή στην φωνή του.

Ο νεαρός τραγουδιστής είναι 30 ετών. Έρχεται από την Πάτρα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και personal trainer. Το τραγούδι μπήκε στη ζωή του εντελώς απρόσμενα όταν ενώ εργαζόταν ως bartender, οι συνάδελφοί του τον παρότρυναν να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει. Έκτοτε δουλεύει σε μαγαζιά της Πάτρας αλλά και άλλων πόλεων.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής ένας εκ των οποίων είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Άρης Βανταράκης αγαπάει το λαϊκό τραγούδι και το μόνο που τον αγχώνει είναι η στιγμή που θα πρέπει να ερμηνεύσει ξένο κομμάτι, όπως έχει δηλώσει και στα live concerts της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Τον Άρη Βανταράκη τον είχαμε ξανά δει να διαγωνίζεται στο τηλεοπτικό show τραγουδιών στον ΑΝΤ1 "Rising Star", όπου είχε καταφέρει να "γκρεμίσει" τον τοίχο στο πρώτο του live και να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο σπουδαστής του House of Fame, όταν συμμετείχε στο "Rising Star" ήταν μόλις 26 χρονών και από τότε, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο δεν έχουν αλλάξει πολλά στην εξωτερική του εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved