Ράδιο Αρβύλα: Τέλος καλό, όλα καλά για συνεργάτη της εκπομπής - «Πάλευε με τον κορονοϊό»
Media

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος καλό, όλα καλά για συνεργάτη της εκπομπής - «Πάλευε με τον κορονοϊό»

Ράδιο Αρβύλα: Με χαμόγελα ευτυχίας ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τους συνεργάτες της εκπομπής - Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Ο κορονοϊός "χτύπησε" φέτος παντού, ακόμη και τα πρόσωπα των τηλεοπτικών εκπομπών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θετικά κρούσματα covid εντοπίστηκαν και στην ομάδα των Ράδιο Αρβύλα.

Από την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Κανάκης έσπευσε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για τις απουσίες των συνεργατών του, αλλά και για το πόσο κρίσιμα είχαν γίνει τα πράγματα.

Η δύσκολη περίοδος φαίνεται να τελείωσε για την εκπομπή, αφού η ομάδα βρίσκεται και πάλι μαζί, μετά την επιστροφή του συνεργάτη που είχε νοσήσει βαριά, πηγαίνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

«Καλωσορίζουμε πίσω τον Θάνο, ο οποίος εδώ και τόσο καιρό πάλευε με τον κορονοϊό. Πριν την εκπομπή συναντηθήκαμε τυχαία στην τουαλέτα και μου είπε ο Θάνος πόσο φοβερή δουλειά κάνουν οι άνθρωποι. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αλλά γενικότερα στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Πραγματικά, σώζουν ζωές αυτή τη στιγμή. Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο», είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved